A ház

A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán felépülő, 513 lakásos Metrodom Green Ferencváros egyik legkülönlegesebb, legkarakteresebb lakóparkja lesz. A prémium kategóriás épület és lakások nem csak minőségükben és megjelenésükben lesznek különlegesek, de az alkalmazott, jövőbe mutató műszaki megoldások miatt az átadás után évtizedekkel is ki fogja elégíteni a kor aktuális igényeit.

Szabad lakások 

A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok és a rengeteg közösségi szolgáltatás, csak néhány dolog a különlegességek közül, melyek a Metrodom Green-t a prémium otthont keresők kedvencévé teszik. Az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A Metrodom Dual Eco hibrid fűtési-hűtési rendszere, a mennyezeti hűtés és fűtés, a prémium szaniterek és csaptelepek, a Metrodom harmadik generációs okosotthon-rendszere, illetve az abba integrált elektromos mozgatású alumínium redőnyök is az alapfelszereltség részét képezik. (Az első emeleti üveg függönyfallal szerelt lakásokban nem készül redőny vagy redőnyelőkészítés.) Az elegáns, érintésérzékeny, üveg villanykapcsolók és a videó kaputelefon szintén a jövő megoldásait képviselik.

 

A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszósarok, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. A lakóparkban GreenGo állomás üzemel majd, a teremgarázsban pedig minden beálló saját, mérőórával ellátott elektromos töltővel rendelkezik. Így a villanyautókra történő közelgő áttérés után minden tulajdonos a lehető legegyszerűbben, saját beállójában fogja tudni tölteni autóját.  

                                                                                                                

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL