Elsőként a Metrodomtól: minden gépkocsibeállónál alapfelszereltség az elektromosautó-töltő

A fenntarthatóság iránti elköteleződésünk minden új lakóparkunk tervezésénél elsődleges szempont. Házaink innovatív műszaki tartalma most újabb, kiemelten fontos elemmel bővül, a közepes, illetve nagyobb (80 lakás felett) méretű lakóparkok esetén először a Metrodomnál lesz minden gépkocsibeálló alapfelszereltsége az elektromosautó-töltő. 

Ez a változás a 2021-ben vagy ezt követően indított valamennyi projektünk esetén a mostantól ezekben a házakban általunk értékesített valamennyi gépkocsibeállóra vonatkozik, elsőként a Metrodom Riverben, illetve a májusban induló Metrodom Greenen.

A beállókhoz 32A, illetve maximum 7,4 kWh teljesítményű töltők kerülnek kiépítésre, melyekkel egy ma kapható átlagos elektromos autó (pl. Opel Corsa vagy Peugeot 208) akkumulátora nullára lemerült állapotról is egyetlen éjszaka (8-10 óra) alatt teljesen feltölthető. A töltőkbe integrált elektromos mérőknek, illetve az egyedi indítókódnak köszönhetően mind a fogyasztás elszámolása, mind az illegális áramvételezés megakadályozása megoldott. A teremgarázsban lévő valamennyi töltőt központi töltésmenedzsment rendszer vezérli, amely automatikusan és intelligensen osztja el a töltőn lévő gépkocsik között az aktuálisan rendelkezésre álló áramkapacitást.

Az alapfelszereltségként adott elektromos töltőknek köszönhetően ügyfeleink beállói a következő évtizedekben is korszerűek, és értékesek maradnak, amikorra előbb elterjedté, majd általánossá válik az elektromos autók használata.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL