Lakás 2021 Kiállítás a MOMsportban

Lakás 2021 Kiállítás a MOMsportban

Általános

2021.09.23

Péntek reggel 10 órától minden érdeklődőt sok szeretettel várunk a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő lakásvásáron, ahol nem csak teljes kínálatunkat ismerhetik meg személyesen, de kipróbálhatják a Metrodom okosotthon-rendszerét is. A vásár péntektől vasárnapig minden nap 10-18 óráig ingyenesen látogatható védettségi igazolvánnyal. További részletek a Portfolio oldalán olvashatóak.

Az utolsó City Home lakások

Lassan az utolsó lakások is elfogynak a City Home-on, jelenleg már csak ez a néhány lakás maradt a kínálatban. Általános jelenség, hogy alig vannak azonnal költözhető lakások, melyekre például a Zöld Otthon Hitelprogramot igénybe lehetne venni. Aki tőlünk szeretne a IX. kerületben lakást vásárolni, annak még fél évet kell várnia a Metrodom Green indulására, ahol terveink szerint 2024-ben kezdődhetnek majd meg az átadások.

Ilyen lesz az előtér

A Metrodom Zugló külső megjelenését, a homlokzatokat sok-sok látványterven láthatták az érdeklődők, odabentről viszont eddig semmit sem mutattunk meg. Ennek az az oka, hogy itt az építészek után a belsőépítészek dolgoztak a tereken, reméljük munkájukat a lakók is értékelik majd. Elsőként a lakópark főbejáratánál lévő előtérről láthatnak alább két képet. 

Költözési információk 4.: csillárszerelés és redőnyrendelés

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk előző részében már említettük, milyen fontos a hatékony hűtéshez a megfelelő árnyékolás, amire első sorban a redőnyök beszerelését javasoltuk. És bár még nem volt róla szó, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogyan lehet csillárokat rögzíteni a fűtéscsövekkel behálózott mennyezetre. Az alábbiakban ezekkel kapcsolatban adunk néhány tippet.

Videón a lakópark

Videón a lakópark

Elkészült a Metrodom Rivert bemutató rövid klipünk, amely talán még a látványterveknél is lenyűgözőbben mutatja be a lakóparkot. A film természetesen nem az elkészült épületeket ábrázolja, csupán a számítógép alkotása, de így is sokat segít elképzelni, milyenek lesznek az épületek. A videót a szöveg alatt elindítva, vagy YouTube csatornánkon, ide kattintva tekintheti meg. (Van hang is!)

Építési kamerák: technikai szünet

Metrodom River

2021.09.16

Sajnos egy váratlan technikai probléma miatt fel kellett függesztenünk az építési kamerák működését, de ennek elhárítása után, 2-3 hét múlva, várhatóan folytatni tudjuk a közvetítést. Az építkezés közben természetesen halad, befejeződtek a közműcsatlakozások kiépítései, a jövő héten már megkezdődnek a nagyobb földmunkák is. 

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Szünetel az ügyfélfogadás

Általános

2021.09.15

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a holnapi napon technikai okok miatt ügyfélszolgálatunk, illetve munkatársaink nem lesznek elérhetőek, a részünkre küldött e-mailekre legkorábban pénteken tudunk válaszolni. A kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük.