Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Általános

2018.09.21

Az Auchan segítségével most valóra válthatja álmát, és nyerhet egy két hálószobás lakást a Metrodom Panoráma lakóparkban! Ha rendelkezik Auchan bizalom kártyával, csak regisztrálnia kell, majd a következő 6 hónapban havonta legalább 30.000 Forint értékben vásárolnia valamelyik Auchan áruházban. A részleteket az Auchan oldalán, itt olvashatja el. 

Műszaki átadás

Kitűztük a műszaki átadások időpontját, ezekre a Metrodom Park C épületén október 30-tól fog sor kerülni. A konkrét időpontokat tartalmazó leveleket és a kapcsolódó tudnivalókat a jövő héten postázzuk ügyfeleink részére.

Készül a kert

Az A és B épület mögött elkészült a kerti út, leraktuk a térkőburkolatot. Ugyancsak elkészült a két épület között a kis játszótér, és lefektettük a csepegtetős öntözőrendszer csöveit is. Jelenleg a növényeket ültetjük, elsőként a fákat, mivel az építkezés során megőrzött hárs- és gesztenyefák mellé további díszfákat is telepítünk.

Pincefödém: az utolsó szakasz

A mai napon megkezdtük a pincefödém utolsó, még hiányzó szakaszának kiöntését. Az épület nagyobb részén közben már a földszint szerkezete is elkészült, az A lépcsőháznál pedig hozzáláttunk az 1. emelet feletti födém zsaluzásához is.

Az utolsó emelet

City Home K

2018.09.19

Miközben a 8. emelet feletti födém utolsó szakaszát öntjük ki, a már elkészült részeken hozzáláttunk az utolsó, 9. emelet felszerkezeti elemeinek kivitelezéséhez. Terveink szerint október közepéig ez a szint, illetve a tető felépítményei is elkészülnek, amivel a K épület szerkezetkésszé válik.

Kész a vakolás

A múlt heti bejáráson néhány lakásban még csupasz téglafalakat láthattak ügyfeleink, ezen a héten azonban itt is befejeztük a vakolást, a vakolók pedig levonultak az építkezésről. A helyüket az esztrichezők veszik át, az őket követő festők pedig egy emelettel lejjebb dolgoznak.

Szereljük a korlátokat

A Gém utcai, illetve a kamera felé néző homlokzaton még folyik a hőszigetelés és a színezés, a Fogadó utcai és a belső kert felé eső részeken azonban múlt héten már az erkélyeket burkoltuk. Itt a burkolás elkészülte után, a héten a lakatosok már az erkélykorlátokat szerelik föl, amivel az épület gyakorlatilag elnyeri végleges külsejét.

Ötödiken a szerkezet

A Panoráma B épületén a 4. emelet feletti födém utolsó szakaszának vasszerelése folyik, miközben a C épületen már az 5. emelet pillérei készülnek, és hozzákezdtünk felette a födém kivitelezéséhez is. Az alsóbb szinteken zajlik a kőművesmunka, illetve a gépészeti- és az elektromos alapszerelés.

Aljzatbeton a földszinten

A földszinten befejeződött a vakolás, a vakolók nyomában pedig, az itteni lakásokban megkezdődött az esztrichezés. A vasbeton födémre, a fűtés, a víz és a szennyvíz padlóban futó vezetékei alá egy 2 centis, a falra felhajló szigetelőréteg kerül, ennek feladata a kopogó hangok elnyelése. Ebbe öntjük ki az esztrichet, amire majd a padlóburkolat kerül.

Befejeződött a bejárás

Az elmúlt három napban a Lőportár utcában lezajlottak a műszaki átadást megelőző bejárások. Épülettől és emelettől függően, a szinte teljesen késztől a még burkolásra és szerelvényezésre váró, többféle készültségi szintű lakásokat láthattak ügyfeleink, illetve jelezhették esetleges észrevételeiket. A műszaki átadásról szóló értesítőket hónap végéig postázzuk ügyfeleinknek.

Közös képviselői iroda a City Home-on

City Home

2018.09.14

A City Home lakópark lassan önálló kisvárossá növekszik, hiszen már jelenleg is közel ezer család él itt, a H-M ütemek átadása után pedig ez a szám kétezerre fog emelkedni. A City Home társasházak jelenleg is tucatnyi embert foglalkoztatnak, gondnoktól a kertészeken át a biztonsági őrökig, most pedig a lakópark közös képviseletét ellátó Város-Kép Kft. is megnyitotta helyi irodáját a G épületben, így a lakók személyesen is egyszerűen és gyorsan tudják intézni a házzal kapcsolatos ügyeiket.