Megkezdődött a kivitelezés

Megkezdődött a kivitelezés

Metrodom Green

2022.10.04

Elkezdődtek a földmunkák a Metrodom Green telkén, amivel hivatalosan és a gyakorlatban is megindult a kivitelezés. Az értékesítés megkezdésére még egy kicsit várni kell, terveink szerint ingatlanlistánk árakkal és alaprajzokkal jövő év elején lesz elérhető a honlapon. A lakóparkról részletesebb információkat addig is ezen az oldalon találnak. 

Elektromos alapszerelés

A kőművesek és a gépészek után újabb szakipari nem képviselői láttak munkához az építkezésen, a villanyszerelők. A gépészekhez hasonlóan ők is az alapszerelést végzik, most kerülnek a falakba az erős- és gyengeáramú renszerek kábelcsatornái, a kapcsolók és dugaljak kötődobozai, majd maguk a vezetékek. 

Túl a helyszíni szemlén

Tegnap megtörtént a Metrodom Zugló bejárása, a kormányhivatal szakemberei a használatbavételi engedély kiadására irányuló eljárás keretében ellenőrizték a lakóparkot. Párhuzamosan folyamatosan érkeznek a szakhatóságok részéről is a hozzájárulások, az engedélyeztetési eljárás rendben, várakozásainknak megfelelően zajlik. 

Megkötöttük a társasház biztosítását

Ügyfeleinknek adott korábbi tájékoztatásunknak megfelelően, megkötöttük a Metrodom Zugló társasházi biztosítását. A díjat egy évre előre rendeztük, így nem csak a lakók tudhatják biztonságban az épület és lakásaikat, de az új társasházat is megkíméljük attól, hogy egy nagyobb kiadással kelljen megkezdenie a működését. 

Tudjon meg többet a Metrodom Greenről!

Metrodom Green

2022.09.19

Az érdeklődők mostantól részletesen is megismerkedhetnek a hamarosan induló Metrodom Green különlegességeivel és érdekességeivel. Honlapunknak erre az oldalára kattintva mindent megtudhatnak az épületről, a lakópark szolgáltatásairól, és műszaki tartalmáról. A lakáslistára és az alaprajzokra néhány hetet még várni kell, addig is ingatlantanácsadóinknál érdemes tájékozódni.

Rangos európai díjat nyert a Metrodom River

Rangos európai díjat nyert a Metrodom River

Metrodom River

2022.09.16

A Metrodom River köszönhetően innovatív megoldásainak, a jövőbe mutató, a fenntarthatósági szempontokat messzemenően figyelembe vevő tervezésnek, megnyerte kategóriájában a European Property Award idei díját. A rangos építészeti szervezet szigorú, hosszú elbírálási folyamata során a legjobb ingatlanfejlesztési projekteket keresi, és különösen büszkék vagyunk rá, hogy a Metrodom Panoráma után újabb lakóparkunk kapott rangos nemzetközi elismerést.

Megkezdődtek a műszaki átadások

Megkezdődött a Metrodom Zugló lakásainak műszaki átadása ügyfeleink részére, másfél hónappal a vállalt határidő előtt. A következő három hétben szinte minden ügyfelünknek átadjuk a megvásárolt lakást, októberre már csak azok maradnak, akik kifejezetten későbbre kértek időpontot. A Metrodom gyakorlatának megfelelően itt is közzé tesszük majd az átadások eredményét, a hibastatisztikáinkat. 

Elindult outfit szolgáltatásunk

Elindult outfit szolgáltatásunk

A Metrodom River és a Metrodom Green esetén már a valódi luxusra vágyó ügyfeleink belsőépítészeti, lakberendezési igényeit is megvalósítjuk! Legyen szó különleges anyagokról, egyedi megoldásokról, bútorokról, a Metrodom outfit szolgáltatásának segítségével a legmerészebb álmok is megvalósulnak. Új szolgáltatásunkról ezen az oldalon olvashat részletesebben. 

Födém a hatodikon

Az 1. ütemen a két toronyépület 6. emeleti szerkezete készül, pontosabban a 6. emelet feletti födém. A kamerák képein lassan kivehetővé válik az alacsonyabb, 5 emeletes szárnytól elkülönülő tornyok tömege, amelyek egyre hangsúlyosabbak lesznek az építkezés előrehaladtával. Közben az alacsonyabb, 5 emeletes részek felett az úgynevezett zárófödémen dolgozunk, ahol majd zöldtető lesz.