Hamarosan költözünk!

Hamarosan költözünk!

Teve u. 33.

2022.12.02

2014. augusztusában költöztünk a City Home lakópark irodáiba, hogy minél közelebb lehessünk ügyfeleinkhez. Közel 8 éve a Mester u. 83./C szám alatt található irodákban dolgozunk, ennyi idő után egy kicsit a mi otthonunk is lett a lakópark, de kinőttük, és most új, helyre egy saját fejlesztésű irodaházba költözünk.

Mivel nem csak ügyfeleink körében népszerű a XIII. kerület és környéke, mi is nagyon szeretjük, éppen ezért esett a választásunk a Váci úti iroda folyosó közelében található Teve utcára.

Rengeteg tervezés és munka után örömmel jelentjük be, hogy 2023. tavaszán már egy innovatív és zöld környezetben várjuk új, és meglévő ügyfeleinket.

Folytatás ...

A legfelső emelet

Részben elkészült a tizenkettedik emelet feletti födém, és hozzáláttunk a legfelső tizenharmadik emelet szerkezetéhez. Ez már valóban az épület teteje és az előzetes ütemtervnek megfelelően, az első ütem még idén eléri a szerkezetkész állapotot.

Gépészeti és elektromos alapszerelés

A héten előbb a gépészek, majd a villanyszerelők is hozzáláttak az alapszereléshez. Most kerülnek be a falakba a víz- és a szennyvízcsövek,   illetve az elektromos vezetékek védőcsövei. A felsőbb szinteken még van lehetőség ezeknek a kiállásoknak a megváltoztatására, a munka előrehaladtával azonban ezek a határidők is gyorsan zárulnak. 

Ablakok és erkélyajtók

2022.11.29

Ahogy haladnak a kőművesek, készülnek a homlokzati falak, igyekszünk minél gyorsabban beépíteni a külső nyílászárókat. A következő hónapokban mi is nagy hasznát látjuk, a kiváló hőszigetelő képességgel rendelkező háromrétegű üvegnek, és a Németországban készülő kiemelkedő minőségű ablakprofiloknak, így odabent sokkal egyszerűbb a szakipari munkákhoz szükséges hőmérsékletet fenntartani.

A lakások negyedét átadtuk

Gyorsan zajlanak a birtokbaadások, a múlt héten közel ötven lakást vettek át ügyfeleink, és terveink szerint ezen a héten is több, mint negyven lakást fogunk átadni. Ezt követően, ahogy csökken a kulcsra várók száma, minden héten szerdán lesz a birtokbaadási nap, az idei évben pedig, utoljára december 21-én lesz lehetőség a már kifizetett lakások átvételére.

Faültetéssel a jövőért!

Általános

2022.11.27

Metrodom munkatársai, egy önkéntes nap keretében faültetésen vettek részt a Budakeszi Vadaspark-ban.
Az időjárás is kedvezett, így remek hangulatban telt a kertészkedés. A facsemeték ültetése mellett az őszi munkálatokban is segíthettünk, lomb gereblyézéssel szépítettük a vadaspark területét.
Örülünk, hogy egyre többen tartják fontosnak a környezet megóvását, hiszen nemcsak magunkért, de a felnövekvő generáció jövőjéért is sokat tehetünk ezzel. Köszönjük a résztvevőknek, hogy segítettek!

Megkezdődött a festés

A vakolók nyomában újabb szakipar képviselői kezdték meg a munkát, a festők. Miközben fent még az utolsó emelet vasbeton szerkezete készül, a földszinten, illetve az elsőn már a valakat glettelik és festik. Ez még csak az első festékréteg, a második festékréteg majd csak később, a burkolás után kerül fel a falra.

Dolgoznak a kőművesek

Mindkét ütemen folyamatosan haladnak a kőművesek, az első épületben már a negyedik, ötödik emeleteken járnak, a második épületen pedig most érnek fel a harmadikra. A falazás a hőmérséklettől függően télen is folytatódik, ha nincs túl hideg ugyanolyan sebességgel halad a munka, mint ősszel vagy tavasszal. 

Hetediken a szerkezet

A Metrodom River második ütemén is lassan kivehető válik a két torony, már a hetedik emeleten tart a vasbeton szerkezet építése. Ugyanakkor a szerkezetépítés még az alacsonyabb ötemeletes részen sem ért véget, az átrium összetett kialakítása miatt itt időigényesebb ez a munkafolyamat.

Büszkék vagyunk családbarát, támogató kultúránkra!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom gála keretében adták át "Az Év Családbarát Vállalata" díjakat, immár tizedik alkalommal.


Az elismeréssel azon vállalatokat díjazzák, ahol fontosnak tarják a munka-magánélet egyensúlyát és odafigyelnek a munkatársak testi-lelki egészségére, valamint a családosokra. 2022-ben a Családbarát Vállalat címet összesen 49 vállalat nyerte el. A szakmai zsűri döntése alapján a Metrodom is elnyerte a Családbarát vállalat 2022 címet, melyet Birszki Tímea HR-Igazgatónk és Bálint Anita HR munkatársunk vehetett át.

Nagyon köszönjük, az elismerést, továbbra is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy kollégáinknak ne kelljen választania a karrier és a család között!