Megkaptuk a használatbavételit!

Megkaptuk a használatbavételit!

A Fővárosi Kormányhivatal kiadta a Metrodom River első két ütemére a végleges használatbavételi engedélyt, amely azonnal jogerőre is emelkedett. Az első kulcsátadási nap április 2. lesz, ügyfeleinket a mai napon e-mailben, illetve  szerdáig pedig postai úton is tájékoztatjuk a tudni- és tennivalókról, az átadásokról, de a honlapunkon is olvashatnak a következő napokban egy rövid sorozatot a témában.

Folytatás ...

Sétáljon le a Duna-partra

A Metrodom River már átadott első két üteméhez elkészült az ideiglenes lejárat a Duna-partra, így minden lehetőség adott egy kellemes, tavaszi sétához a folyóparton. A lakóparkot a part felől zárható kapu védi, így illetéktelenek nem juthatnak be a Metrodom River területére.

Szereljük a Villeroy&Boch szanitereket

Megkezdődött a gépészeti végszerelés, melynek keretében a fürdőszobákban a helyükre kerülnek a szanterek és csaptelepek. A szaniterek a német Villeroy&Boch-tól érkeznek, a modern és elegáns mosdókat úgy választottuk ki, hogy könnyen alájuk lehessen építeni akár egyedi, akár kész mosdószekrényt, ahogyan az a lenti képen is látható. 

Hidegburkolás a nyolcadikon

Lassan a vége felé közeledik a lakásokon belül a hidegburkolás, a csempézés már a 8. emeleten jár. Terveink szerint tavasszal a lakásokban befejeződik ez a munkanem, ezt követően a folyosókon és a lépcsőházakban folytatják a burkolók a munkát. 

Átadások keddenként

A héten kedden és szerdán folytatódnak a Metrodom Riveren a kulcsátadások, a jövő héttől pedig minden kedden lesz lehetőség a lakáskulcsok átvételére. Kérjük, hogy a vételár kiegyenlítésekor úgy számoljanak, hogy legkésőbb pénteki utalás esetén tudnak munkatársainkkal a következő keddre átadási időpontot egyeztetni. 

Mi már befizettük a közös költséget

A héten már 30 ügyfelünknek adtuk át a lakását, a kulcsokkal együtt pedig a lakás fenntartását, a költségek viselését is. A Metrodom, a még át nem adott ingatlanok után már a múlt héten, előre megfizetett 3,5 millió forint közös költség előleget, így a Társasház már az első pillanattól biztos anyagi háttérrel kezdheti meg a működését.

Szereljük a bejárati ajtókat

Amint a burkolók befejezték a munkát az alsóbb szinten lévő lakásokban, az ajtósok vették át a terepet. A Metrodom Greenbe a bejárati ajtók Olaszországból, a Dierre-től érkeznek, és nem csak az ajtó szerkezete, de maguk a tokok is teljes egészében acélból készülnek. A tizenegy pontos zárás, a megerősített biztonsági zár, és a kiemelésgátló mind-mind garantálja a biztonságot, amit a MABISZ is tanúsít, és az ajtó természetesen eleget tesz a kötelező tűzvédelmi előírásoknak is. A negyedik emeletig már elkélszült a szerelés, így a lakások mostantól zárva lesznek, oda már csak munkavégzés miatt mehetnek be a kivitelezők dolgozói. 

Megkezdődtek az átadások

Megkezdődtek a kulcsátadások, a héten várhatóan több mint harminc ügyfelünk kezdheti meg a beköltözést új otthonába. Ezzel egyidejűleg a Metrodom River első ütemét átadtuk a közös képviseletnek is, mostantól a Társasház megkezdheti saját, önálló életét. 

Mérési napok

Ügyfeleinknek hétfőn és kedden biztosítunk lehetőséget, hogy a birtokbavétel előtt még utoljára bemehessenek lakásaikba. Aki szeretne, akár az asztalossal együtt felmérheti lakását, hogy még a költözés előtt, időben megrendelhesse bútorait. 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL