Mintalakás a Teve utcában

Mintalakás a Teve utcában

Akit érdekel, milyenek lesznek a Metrodom River vagy a Metrodom Green penthouse lakásai, azok a Teve utcai értékesítési irodánkban, pontosabban az általunk kivitelezett épület tetején kialakított mintalakásunkban kielégítheti kíváncsiságát. A 90 nm-es, nagy teraszos, 2 hálószobás lakást, másik két épületünknél is választható burkolatokkal, szaniterekkel és csaptelepekkel kiviteleztük, a végeredmény pedig, ahogy a képeken is látható, igazán lenyűgöző lett. A lakás megtekintéséhez kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal.

Folytatás ...

A kilencediken jár a burkolás

A két toronyban a vége felé közeledik a hidegburkolás, már a kilencedik emeleten zajlik a munka. A burkolókra azonban még sok feladat vár, részben a második épületen, részben a folyosókon, a lépcsőházakban és a földszinti előtérben. 

A teljes épület bejárható

A kivitelezés előrehaladtával már mindkét ütem eladatlan lakásai megtekinthetőek, a legfelső emeleten lévők is. Az érdeklődőknek a kilátást illetően nem kell a fantáziájukra hagyatkozniuk, személyesen győződhetnek meg a lenyűgöző panorámáról a Dunára, illetve a budai hegyekre. A lakások megtekintéséhez ingatlantanácsadóinkkal tudnak időpontot egyeztetni. 

Elképesztő magasságok

Metrodom Green

2023.05.27

Elképesztő magasságból néztük meg, hogyan épül a Metrodom Green lakópark!

A drónunk most ugyan magasabbra repült, mint a daruk és a lakóépület legfelső emeleti szintje, azonban a zöld növényekkel borított tetőteraszról is szép panorámában lehet részük majd a leendő lakóknak.

A harmadikon jár a burkolás

A földszinttől a második emeletig ki vannak burkolva a lakások, a munka jelenleg a harmadikon, néhány helyen pedig már a negyediken is folyik. A festők már a két toronyban dolgoznak, a földszinten pedig hamarosan kezdődik a szerelvényezés.

Zajlik a falazás

A gépészekkel együtt a kőművesek is felvonultak, a földszinten megkezdődött a homlokzat falazása. A Metrodom Green építéséhez a Porotherm ermészetes anyagokból készülő, kiváló hőszigetelő képességű falazóelemeit használjuk, melyekről itt tudhat meg többet. Költséghatékonysági okokból ma már egyre többen cserélik a klasszikus téglát vasbetonra, de a Metrodom Green esetén ragaszkodtunk hozzá, hogy az épület nem csak külsejében, de műszaki tartalmában is valódi értéket képviseljen, ezért döntöttünk a drágább, de igényesebb anyagok és megoldások mellett. 

Szereljük az üvegkorlátokat

A Metrodom River első ütemén, a nyugati oldalon elértünk az utolsó nagyobb munkához a homlokzaton, az üvegkorlátok beszereléséhez. Ezek a hatalmas, látványos üveglapok minden épületen más színűek, itt például kékek lesznek. Az üvegkorlátok beszerelése után, június elején ezen az oldalon megkezdődik az állványzat bontása, a homlokzat pedig a Budafoki út autósainak és járókelőinek is megmutatja majd magát.

Megkezdődött az alapszerelés

A látványos szerkezetépítés mellett a pinceszint belsejében is folynak a munkák. Megkezdődött a gépészeti alapszerelés, első lépésként az aknákba húzák be a fűtés-, a víz- és szennyvízcsöveket, valamint a légtechnikai vezetékeket. 

XVII. NN Ultrabalaton

Általános

2023.05.09

Fantasztikus hétvégét zárt a Metrodom csapata!

Cégünk részt vett Magyarország legnépszerűbb sporteseményén.  Az NN Ultrabalaton hazánk legnagyobb tavát megkerülő egykörös versenye, egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, melyet a Metrodom csapata idén is teljesített!

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk, és köszönjük a munkatársaink szurkolását! 

Harmadikon a szerkezet

Miközben az épület nagyobb részén a második emelet szerkezete készül, egy kisebb részen már a harmadik emelet pillérei, sőt, a harmadik emelet feletti födém is elkészült. A harmadik emelet egyébként az alacsonyabb szárnyakon a zárószintet jelenti, melyeknek szerkezete a hónap végére várhatóan mindenhol elkészül. Júniustól már az első ütem két toronyépületének építése fog zajlani, melyek egyre látványosabban magasodnak majd az utca fölé.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL