A ház

A középső-Ferencvárosban lévő 256 lakásos Bárd u. 2. több szempontból is különleges ház a Metrodom portfóliójában. Ez a társasház ugyanis a Metrodom kivitelezésében készült, de az épület, illetve az abban található lakások, üzletek és gépkocsibeállók teljes egészében az ingatlanhasznosítással foglalkozó Flatco-csoport tulajdonában vannak. A Flatco üzleti célú és lakóingatlanok hasznosításával foglalkozik, különlegessége, hogy nem kisbefektetők lakásait közvetíti ki, hanem saját tulajdonú, általa berendezett és üzemeltetett ingatlanokat ad bérbe. Ezáltal a Bárd u. 2. a II. Világháború óta megépült legnagyobb magántulajdonú bérház.

A 256 lakás két, egy 8, illetve egy 10 emeletes épületben találhatók, melyek a Bárd és a Nádasdy u. felől nyílnak. Az épület, illetve a lakások a Metrodom házakból ismert magasszintű műszaki tartalommal készültek. A lakások hűtéséről és fűtéséről a Metrodom Dual Eco hőlégszivattyús rendszere gondoskodik, fűtőtestek helyett pedig a lakások mennyezete adja le a hőt, illetve biztosítja a hűtést. A lakások, illetve az épületek rendelkeznek a Metrodom második generációs okosotthon-rendszerével, a bérlők ennek segítségével irányíthatják lakásuk fűtését, hűtését, világítását, redőnyeit, ellenőrizhetik a nyílászárók nyitott vagy zárt állapotát. A lakások modern és elegáns, stílusos burkolatot és berendezést kaptak, teljesen berendezve, gépesített konyhával, felszerelve bérelhetőek. 

Az épület kiemelkedő közösségi szolgáltatásokat kínál. A lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, a teremgarázsban külön biciklitároló, illetve az elektromos autóknak töltőpont van. A földszinten a lakókat 300 m2-es, többfunkciós közösségi létesítmény várja, benne edzőteremmel, közösségi nappalival, valamint biliárddal és X-boxal felszerelt játékszobával. A két épületszárny között a földszinti teremgarázs tetején található a csak lakók által látogatható tetőkert, az épület körül rendezett közterületnek, különösen a Tóth Kálmán u. felé eső kis térnek azonban minden környékbeli örülhet.

A lakásokról, árakról és egyéb részletekről bővebb információ a Flatco oldalán található.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL