Költözési információk 5.: Bútorszállítás és pakolás

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk utolsó részében magával az átadással és a bepakolással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és tanácsokat szedtük össze.

A kulcsok átvételét követően azonnal megkezdheti a beköltözést. Akik rendelkeznek gépkocsibeállóval, azok rögtön használatba vehetik a teremgarázst, a leadott telefonszámról hívást indítva ki tudják nyitni a saját beállójukhoz vezető garázskaput. A házban 3 különálló teremgarázs van, egy-egy a földszinten az A és a B épület alatt, illetve egy nagy közös teremgarázs a pinceszinten. Minden garázskapunak saját telefonszáma van, ezt az építményhasználati útmutató elején találják. Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy a teremgarázs és a kapu nem teherautóra lett méretezve, egy furgonnál nagyobb járművel ne próbáljon behajtani, mert el fog akadni!

Akik nem rendelkeznek beállóval, azoknak sajnos ideiglenes jelleggel sem tudunk behajtási lehetőséget biztosítani.  A beállóval nem rendelkező lakástulajdonosok, illetve a nagyobb járművel költözők a Babér utcában, a ház személybejárója előtt tudnak megállni, azonban a rendelkezésre álló parkolóhelyek száma erősen korlátozott, valamint ügyeljenek arra, hogy az utcákban fizetni kell a parkolásért.

A bútorok felviteléhez a lépcsőházanként 2 db lift áll rendelkezésre, ezeknek fülkéjét a sérülések ellen faforgács lapokkal kibéleltük. Az ajtókra, a folyosó falaira, a lépcsőházi korlátokra azonban ügyeljenek, mert ezek leverése esetén a hibákat a jótállás keretében nem javítjuk!

A kukatárolóban beköltözéskor már ott várják a lakókat a normál és a szelektív gyűjtésre szolgáló kék és sárga kukák. Kérjük, hogy a szelektív kukákat rendeltésszerűen használják, különben a társasház külön kénytelen fizetni ezek elszállításáért! A költözési hulladékot (dobozok, raklapok, hungarocell, zsugorfólia stb.) az erre kijelölt helyen kell lerakni (kukatároló, pince vagy a ház előtti konténer), ezt a közös képviselő rendszeresen elviteti. Kérjük, a költözési hulladékot rendezetten, a dobozokat lapra hajtva rakják le, hogy a rend és a tisztaság megmaradjon! Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a nem megfelelő helyre elhelyezett hulladék nem esztétikus, valamint elszállítása díjköteles, és ezen költség már a ház lakóit fogja terhelni!

És végül gyors, problémamentes költözést kívánunk minden kedves ügyfelünknek!

 

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL