Megvásároltuk az első telkünket

A Metrodom megvásárolta első építési telkét a XIII. kerületi Rozsnyay utca 33. szám alatt. Az 1 024 m2-es telekre egy 35 lakásos társasházat fogunk felépíteni 2013-ban.

Majdnem fél évbe telt, mire sikerült megtalálnunk a Metrodom első telkét, mivel nem kívántunk kompromisszumot kötni, olyan területet kerestünk, amely minden szempontból tökéletes majdani lakó szempontjából. A Rozsnyay utca a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén fekszik, ugyanakkor mindössze 10 percre van a metró Forgách utcai megállója, így kiváló közlekedés szempontjából is.

A környék is szép és rendezett, nem véletlenül van a közvetlen szomszédban, a Rozsnyay utca másik oldalán és a környező utcában is sok olyan ház, melyek az elmúlt 10-15 évben épültek. 

A telekre egy viszonylag kicsi, családias és barátságos házat tervezünk, amely négy emeletes lesz, a házat pedig magánkertek veszik majd körül. A Rozsnyay utca 33-at szánjuk a Metrodom referencia-házának, ahol nem csak a kivitelezés, de a beépített anyagok is kiemelt minőségűek lesznek, így ezt a házunkat a kifejezetten magas elvárásokkal rendelkező, különösen igényes ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek lehetőséget biztosítunk, hogy lakásukat teljes mértékben személyre szabhassák.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL