Költözési információk 5.: Bútorszállítás és pakolás

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk utolsó részében magával az átadással és a bepakolással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és tanácsokat szedtük össze.

A kulcsok átvételét követően azonnal megkezdheti a beköltözést, akik rendelkeznek gépkocsibeállóval, azok rögtön használatba vehetik a teremgarázst. A garázskapu nyitása teljesen automatikusan, rendszámfelismeréssel történik. Ha ez valamiért nem működne, lehetőség van a garázskapu telefonhívással történő nyitására is. Ehhez előzetesen a közös képviseletnél regisztráltatni kell rendszámát illetve telefonszámát, ezeket munkatársaink a birtokbaadási időpont egyeztetésekor előzetesen elkérik és lejelentik a közös képviseletnek, így a regisztrációval ügyfeleinknek már nincsen különösebb teendője. A garázskapu telefonszámát a birtokbaadási jegyzőkönyben találják meg.  Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy a teremgarázs és a kapu nem teherautóra lett méretezve, egy furgonnál nagyobb járművel ne próbáljon behajtani, mert el fog akadni!

Akik nem rendelkeznek beállóval, azoknak sajnos ideiglenes jelleggel sem tudunk behajtási lehetőséget biztosítani.  A beállóval nem rendelkező lakástulajdonosok, illetve a nagyobb járművel költözők a Budafoki útról nyíló vendégparkolóban fognak tudni megállni, legfeljebb 30 percre, hogy ki-, illetve lepakolják a bútorokat, azután az autónak el kell hagynia a parkolót.

A bútorok felviteléhez lépcsőházanként 1-1 db teherlift áll rendelkezésre, ezeknek fülkéjét a sérülések ellen faforgács lapokkal kibéleltük. Az ajtókra, a folyosó falaira, a lépcsőházi korlátokra azonban ügyeljenek, mert ezek leverése esetén a hibákat a jótállás keretében nem javítjuk!

A normál és a szelektív hulladék gyűjtésre szolgáló kukákat már megrendeltük a szolgáltatótól, ezek már a kukatárolóban várják a lakókat. Kérjük, hogy a szelektív kukákat rendeltésszerűen használják, különben a társasház külön kénytelen fizetni ezek elszállításáért! Kérjük, a költözési hulladékot (dobozok, raklapok, hungarocell, zsugorfólia stb.) a kukatárolóban, rendezetten, a dobozokat lapra hajtva rakják le, hogy a rend és a tisztaság megmaradjon! 

Az első napokban tömegesen beköltöző lakókat nem csak a Metrodom képviselői fogják várni, hanem a távközlési szolgáltató Magyar Telekom, a közös képviselet, illetve az okosotthon-rendszer üzemeltetését végző SmartBuild Kft. munkatársai is, akik kérdés esetén szintén állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Ha a birtokátruházás során valamilyen problémába ütköznének, kérjük, keressék ügyfélmenedzsmentünket (tel.: +36 30 3696632, e-mail: szucs.andrea@metrodom.hu). Ha beköltözés után tapasztalnának a lakásban valamilyen hibát, javítás iránti igényüket legegyszerűbben honlapunkon keresztül tudják jelezni (se regisztrációra, se jótállási jegyre, vagy más bizonylatszámra nincs szükség)!

És végül gyors, problémamentes költözést kívánunk minden kedves ügyfelünknek!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL