Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Véget ért tavaszi akciónk a Metrodom Riveren

Lezártuk a Metrodom Riveren futó tavaszi kapányunkat, mely szobánként biztosított extra kedvezményt a lakás vételárából. A kedvezmény mértéke a lakásban lévő nappali, illetve hálószobák számától függött:

  • Egy hálószobás és garzonlakások vételárából szobánként 4 millió forint kedvezmény.
  • Kéthálószobás lakások árából szobánként 5 millió forint kedvezmény.   
  • Három vagy több hálószobás lakások árából szobánként 6 millió forint kedvezmény.

A Metrodom Riverre vonatkozó új kedvezményünket megtalálja az ,,Akció" fül alatt.

Parkettaválasztás a felsőbb szinteken

A hidegburkolás már a 7. emeleten folyik, az alsóbb szintek lakásaihoz pedig már a parkettát és a beltéri ajtókat várjuk. Az A lépcsőház 7-10., illetve a B lépcsőház 9-10. emeletein lakást választó ügyfeleinknek a következő hetekben még van lehetőségük, hogy döntsenek a parkettáról és az ajtókról, a kínálatot itt lehet megtekinteni. 

Száz átadás

A birtokbaadások április elejei megkezdése óta már több, mint 100 lakás kulcsait adtuk át ügyfeleinknek. A lakók egy része már be is költözött, esténként a világos ablakok, az erkélyeken a kerti bútorok és a homokozóban játszó gyerekek is mutatják, miként népesül be napról-napra a Metrodom River.

Burkoljuk a folyosókat

A lakásokban lassan a vége felé közeledik a hidegbukolás, jelenleg a 8-9. emeleteken dolgoznak a mesterek. Ezzel párhuzamosan az alsóbb szinteken lévő folyosókon is megkezdődött a padlólapok lerakása, párhuzamosan pedig a folyosói álmennyezetek kiépítése. 

Nézd meg a legfelső emelet lakásait

Klinkertégla a homlokzaton

Az utcai homlokzatokon hozzáláttunk a klinkertégla burkolat felragasztásához, mely a Metrodom Green egyik stílusbeli kulcseleme. A klinkertéglával, melyet a szomszédos Metrodom City Home lakóépületein is használtunk, a környék korábban itt állt ipartelepek, gyárak emlékét idézzük meg.

Folyik a társasház bejegyzése

A Kormányhivatal az utolsó szükséges iratokat is megküldte a Földhivatalnak, melyek a Metrodom River társasház bejegyzéséhez szükségesek. Magát a társasház bejegyzésére irányuló eljárást a következő hónapokban a Földhivatal folytatja le, melynek eredményeként megnyitják az egyes lakások, beállók és tárolók külön tulajdoni lapjait. Tekintettel az épület méreteire, az eljárás több hónapot vesz igénybe, de reményeink szerint nyár végéig bejegyzik a társasházat. 

Növényrács a homlokzaton

Folyamatosan szereljük a magas épületszárnyak homlokzatára a növények számára a rácsokat. A növények amúgy már egy éve fejlődnek a kertészetben, és terveink szerint már idén beültetjük őket végleges helyükre. 

Kezdődik a színezés

Jól halad a hőszigetelés, az épület egyre nagyobb részét borítja kőzetgyapot, illetve polisztirol. A már elkészült részeken a héten megkeződik a homlokzat színezése, azaz a hőszigetelésre egy vékony nemesvakolat réteg kerül. 

Véget ér a vakolás

A 9. emeleti lakásokban végéhez közeledik a vakolás, a nyomában pedig megkezdődik az esztrichezés. Terveink szerint május végére a 10. emeleten is elkészül mind a vakolás, mind az esztrichezés.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL