Ajándék beálló a családi lakásokhoz
Megtekinthetők az épülő lakások

Megtekinthetők az épülő lakások

Elbontottuk a darukat, így már az érdeklődők is beléphetnek ingatlantanácsadóink kíséretében az épületbe. Mivel a lakások ajtajait már zárjuk, ezért csak a még szabad, eladatlan lakások látogathatóak. Ha szeretné megtekinteni valamelyik lakásunkat, kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadójával, aki tájékoztatja a tudnivalókról és a feltételekről.

Esztrich a kilencediken

Mind az L, mind az M épületben szinte befejeződött a lakásokban az aljzatbetonok készítése, már a 9. emeleten járunk. A lakások után odakint az erkélyeken folytatódik a munka, legalábbis ha kellően jó, fagymentes lesz az idő.

Ez biztosan a gyerekek kedvence lesz

A múlt héten a klubszobát mutattuk be, most pedig a Metrodom Park A épületének játszószobáját ismerhetik meg az érdeklődők. A helyiséget úgy alakítottuk ki, hogy néhány hónapostól 5-6 éves korig lekösse a gyerekeket, és közben a szülők is kényelemben lehessenek.

Darubontás

A City Home utolsó ütemei és a XIII. kerületi Madarász38 munkálatai szinte párhuzamosan haladnak, a daruk lebontása is ugyanazon a héten kezdődik meg. A City Home-on azonban most még csak az első darut visszük el, a többire a zöldtető jelentős kertészeti munkaigénye miatt még negyed éven át szükség lesz.

Újabb infók Zuglóról

Egyre közeleg legújabb társasházunk, a Metrodom Zugló elindításának napja, honlapunkra pedig lassan felkerülnek a házzal kapcsolatos információk. Az érdeklődők most már egy szép színes helyszínrajzról láthatják, mi hogyan helyezkedik majd el a telken, illetve milyen szolgáltatások lesznek, és galériánkba is felkerült néhány újabb látványterv. 

Ilyen lett a klubszoba

A Metrodom Park utolsó ütemén többek között egy klubszoba is a lakók rendelkezésére áll, ahol kisebb-nagyobb társaságok jöhetnek össze egy közös tévézésre, játszani vagy csak úgy lazítani. Az alábbiakban néhány mondatban, illetve képpel bemutatjuk milyen is lett a klub.

Irányítószám "változás"

Bár a társasház tulajdoni lapján a földhivatali, hivatalos nyilvántartásban 1046-os irányítószám szerepel a társasház természetbeni címében, sajnos a gyakorlatban ez máshogyan van. A Magyar Posta szerint ugyanis az első Panoráma társasház irányítószáma 1042, és csak az erre az irányítószámra küldött levelek érnek bizotsan (?) célba. 

UPDATE
Ugy tűnik az egyik lakó közbenjárására megoldódott a probléma. A Magyar Posta kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint a jövőben egy harmadik irányítószám, a 1047 lesz a Panoráma A hivatalos postai irányítószáma. A posta nyilatkozata az alábbiakban olvasható.

Bontjuk a darukat

A három daru elvégezte a munkáját, így hozzáláttunk a bontásukhoz. A következő napokban valamennyi darut szétszedjük és elvisszük, akit pedig érdekel miként zajlik ez a látványos munka, kameránkon keresztül ezúttal is élőben követhet mindent.