A lakások harmada elkelt

Gyors ütemben fogynak a Madarász utca 38. lakásai, láthatóan ez a ház is ugyanolyan népszerűnek bizonyul, mint szomszédai a nemrég átadott Babér utca 13-15. és a Berettyó utca 2-8.  A vásárlói kedvet az épület és a lakások adottságai mellett, nyilván az elfogadásra váró törvényjavaslat is növeli, melynek értelmében az összes itteni lakás vételárát még 5% ÁFA-tartalommal fizethetik meg a vevők.

Beüzemeltük a lifteket

City Home J

2018.11.16

Az elmúlt hónapban beszereltük az épület liftjeit, ma pedig élesben is kipróbáltuk azokat. A City Home J ütemén, hasonlóan a City Home többi épületéhez, a német Kone két felvonója fog szolgálatot teljesíteni, egyikük 8, másikuk egy 13 személyes, egy tonna teherbírású, hosszított fülkével, amely jó szolgálatot fog tenni a költözés során is.

Hibaellenőrzés és takarítás

A felsőbb emeleteken lévő lakásokban még zajlanak a hibajavítások, a negyedik emelettől lefelé azonban már a takarítók dolgoznak, hogy felkészítsék a lakásokat a jövő héten kezdődő műszaki átadásokra. A legintenzívebb munka az előtérben zajlik, itt még dolgoznak a villanyszerelők és a festők, ahogyan a közös kertben is folynak a befejező munkák.

Készül az ötödik

Az A és F lépcsőházaknál a negyedik emelet feletti részeken kiöntöttük a födémet, és itt a ház két végén hozzáláttunk az ötödik emelet felszerkezeti elemeinek elkészítéséhez. Az épület középső részén a C és a D lépcsőházaknál még a harmadik, illetve a negyedik emeleti vasbeton szerkezeten dolgozunk, hamarosan pedig a kőművesek is megkezdik a munkát.

Ügyfélszolgálat zárva

Általános

2018.11.14

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálatunk csütörtök délután, illetve pénteken egész nap, szakmai továbbképzés miatt zárva lesz, munkatársaink telefonon sem lesznek elérhetőek. A Metrodom más irodái (értékesítés, műszaki konzultáció) változatlan munkarendben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Megkezdődött a vakolás

A kőművesek lassan a negyedik emeleten is végeznek, és már az ötödiken készül a falazat, szorosan a nyomukban pedig a harmadikon a gépészeti, a másodikon az elektromos alapszerelés folyik. Az első emeleten, ahol az alapszerelés elkészült, hozzáláttunk a vakoláshoz, az A épülethez hasonlóan, a tartályokban érkező folyékony vakolatot itt is szórópisztollyal visszük fel a falakra, hogy a vakolat kellően egyenletes és sima legyen. 

Szerelvényezünk a földszinten

City Home I

2018.11.13

A legfelső, 9. emeleten is befejeződött a gépészeti alapszerelés, a gépészek pedig a földszinti lakásokban, a fűtőtestek, mosdók, WC-k és csaptelepek felszerelésével folytatják a munkát. A hidegburkolás az 5-en, az aljzatbetonozás a 6-on folyik, a vakolók a 7-8. emeleteken, a villanyszerelők pedig a 9. emeleten dolgoznak.

Nálunk 5% marad az áfa

Készülnek a fejtömbök

Sorra készülnek az egyes cölöpcsoportok, az elkészülteknél pedig hozzáláttunk az úgynevezett fejtömbök kivitelezéséhez. A 3-4 tagból álló cölöpcsoportokat vasbeton fejtömbökkel fogjuk össze, ezekre kerül majd a lemezalap.  

Megkezdődtek az átadások

A Metrodom Park első ütemén megkezdődtek a műszaki átadások, melyek a nagy lakásszámra tekintettel egészen december elejéig tartanak majd. Az épület körül még folynak kisebb munkálatok, de bízunk benne, hogy odabent a lakásokban ügyfeleink mindent rendben fognak találni!

Szereljük a fürdőkádakat

A hidegburkolás megkezdésével nem csak a falakra, illetve a padlókra kerülnek fel a burkolólapok, ilyenkor építjük be a kádakat és a zuhanytálcákat is. A Metrodom Park valamennyi épületében az egyik legrégibb és legnagyobb gyártó a német Kaldewei kádjai kerülnek a fürdőszobákba, a gyártóról és termékeiről ezen az oldal olvashatnak részletesebben.