Metrodom stand: lélek és filozófia

Általános

2019.04.05

Akik meglátogatták standunkat a múlt hétvégi Lakás2019 kiállításon a Millenárison, azok élőben láthatták, mennyire különbözött a Metrodom standja mindenki másétól. A lenti fotókon nem csak a kiállítást idézzük meg néhány kép erejéig, de bemutatjuk azt a filozófiát is, melynek jegyében új házaink és a standunk is készült.


Elérkeztünk a 21. század 3. évtizedének küszöbére, ami műszaki téren is jelentős újításokat hoz, gyakorlatilag már megkezdődött az a forradalom, amely két területen is átalakítja a modern lakóépületeket. Ezek egyike a környezettudatos, megújuló energiát és anyagokat használó technológiák előretörése. A jövőre átadásra kerülő házainknak már mindegyike közel nulla energiafelhasználású lesz, új, Dual Eco fűtési rendszerünk pedig több mint 25%-ban megújuló energiát használ fel. A fenntarthatóság jegyében standunkat is természetes anyagokból, főleg fából készítettük, méghozzá, kezeletlen, natúr tömör fából. Ezeket az elemeket nem dobjuk ki, hanem eltároljuk és teljes egészében újra felhasználjuk a következő kiállításokon is.


Bár a Metrodomnak mindig is szívügye volt , hogy épületei körül szép parkokat alakítsanak ki,  a zöldterületek, a növények folyamatosan egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A növények előbb csak a tetőkön jelentek meg, majd beköltöztek az épületek előterébe, a Metrodom Panorámán pedig már a homlokzatra is egész ligetet álmodtunk. Standunkon is kizárólag valódi növényeket használtunk dekorációként, melyek karrierje nem ér véget a kiállítással, szemben a mások által a "zöldség" jegyében szívesen alkalmazott olcsó, de környezetszennyező műfűvel.


A másik fontos fejlemény az informatikai rendszerek mind nagyobb szerepe a lakásban. Folyamatosan fejlesztett okosotthon-rendszerünkre ezért a kiállításon is különös figyelmet fordítottunk, ahogyan már elkészült lakásainkat is a virtuális valóságban csodálhatták meg az érdeklődők.


A Metrodom számára a lakások építése már a kezdetektől jóval több volt egyszerű üzletnél, de nem csak az építkezés során figyelünk minden kis részletre, de a kiállításon minket meglátogató érdeklődők kényelme legalább ilyen fontos volt számunkra, bárki megpihenhetett nálunk egy kávé mellett.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL