Készül az edzőterem

Az épület, illetve a lakások műszaki átadása után hozzáláttunk az edzőterem berendezéséhez is. Bár maga az edzőterem a B épületben található, ugyanúgy kiszolgálja a C épület lakóit is, mint a C-ben lévő babajátszószoba a B épületeseket. Az alábbiakban egy kicsit bővebben is olvashatnak az érdeklődők, mi várja majd itt a lakókat.

Maga az edzőterem - a mellékhelyiségeken kívül - két részre oszlik. A nagyobbikban lesznek a kardio gépek, azaz két futópad, két eliptikus tréner, két különböző típusú szobabicikli, valamint egy evezőpad. A kisebbik helyiségben kapnak helyet az erősítő gépek, egy felső- és egy alsótest erősítő gép, egy állítható pad és a hozzá tartozó súlyzókészlet. Ugyancsak ide kerül egy bordásfal matraccal, cross fit hevederekkel és más kiegészítőkkel. Az edzőteremhez kapcsolódik egy méretes terasz is, amelyet melegburkolattal láttunk el, hogy az ne csak lazításra, üldögélésre legyen alkalmas, de ha van rá igény, akár jógázni vagy thai chizni is lehessen a szabadban.

Maguk a gépek várhatóan szeptember végéig érkeznek meg, az edzőterem pedig a használatba vételi engedély jogerőre emelkedését követően lesz látogatható.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL