Új fűtési rendszer AA-s energetikával

Új fűtési rendszer AA-s energetikával

A City Home L és M ütemén mutatkozik be új, Dual Eco fűtési rendszerünk, melyben kondenzációs gázkazánok és hőszivattyús kazánok közösen gondoskodnak a lakások fűtéséről. A Dual Eco rendszer hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" besorolás, melyet szerződésben is garantálunk ügyfeleink felé. A Dual Eco rendszerről, illetve működéséről honlapunk ezen az oldalán olvashatnak bővebben.

Ilyen lett az előtér

A mai nap átadott 24 lakás tulajdonosai már élőben láthatták, milyen lett az elkészült ház, a berendezett előtér. Akik még várnak a kulcsokra, azoknak most néhány képen  megmutatjuk, mennyire látványos és elegáns tud lenni egy társasház fogadótere, ahova valóban jó hazaérkezni. 

Az utolsó csempék

City Home J

2019.03.22

A lakásokban befejeződött a hidegburkolás, a burkolók pedig részben az erkélyek, részben a lépcsőház kövezésén dolgoznak, a parkettázás a 6., a beltéri ajtók beépítése az 5. emeleten tart. A 4. emeleten már az utlolsó simításokat végezzük, a burkolatváltó profilokat és a parkettaszegélyeket rajkuk le, illetve zárjuk hozzá az ajtótokokhoz. 

Így épült fel a Berettyó u. 2-8. - videó

Bár ügyfeleink többsége már beköltözött új otthonába, és el is felejtették a várakozással töltött hónapokat, talán nekik is érdekes lehet visszanézni x másodpercben, hogy miként épült fel a ház. Akit érdekel a két év alatt készült, több, mint 70ezer fotóból összeállított rövidfilm, azt YouTube csatornánkon ide kattintva tekintheti meg.

Ügyfélszolgálatunk zárva

Általános

2019.03.21

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy szakmai továbbképzés miatt ügyfélszolgálatunk és a garanciális ügyintézés a mai napon szünetel, munkatársaink se telefonon, se e-mailben nem elérhetőek. A beérkezett e-mailekre a holnapi napon fognak válaszolni, megértésüket köszönjük!

Megkezdődött az aljzatbetonozás

A növekvő épületszerkezetnek és falaknak köszönhetően, odabent is újabb és újabb szakipari munkanemek kezdődnek meg. A vakolás elkészülte után a földszinti lakásokban az aljzatbetonozás is megkezdődött, ennek során a vasbeton födémre és az azon vezetett fűtés- és vízvezetékekre egy újabb betonréteg kerül. Ez fog majd alapul szolgálni a lakás padlóburkolatának, a padlólapoknak és a laminált padlónak.

 

Új okoskapcsolók

Új okoskapcsolók

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Metrodom okosotthon-rendszerének fejlesztése, a második félévtől átadásra kerülő házainkba (Panoráma B, Park B, City Home K) már a kifejezetten a Metrodom rendszeréhez optimalizált, új okoskapcsolóinkat fogjuk használni. Marad az elegáns, letisztult, érintésérzékeny üveglap, a változások legfőképp a műszaki tartalmat érintik, illetve mostantól már az opcionális redőnykapcsolók is illeszkednek a villanykapcsolókhoz, ahogyan az a lenti fotón is látható.