Elindult a Real Estate Awards szavazás

Általános

2023.01.06

Elindult a Real Estate Awards 2022 szavazás, amelyen az év legkiemelkedőbb fejlesztőit és fejlesztéseit díjazzák. A versenyen a Metrodom is részt vesz három kategóriában.

Segítsen minket szavazatával!

A különböző kategóriákban szavazni az alábbi linkeken lehet február 3-ig!

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom River Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49026

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom Green Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49025

Az Év Fejlesztő Cége - Metrodom Cégcsoport
https://azevirodaja.hu/nevezok/49159

 

 

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom River Lakópark


A Lakópark a 11. kerületben, Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, frekventált övezetében kerül megépítésre. A közel 750 lakásnak otthont adó lakóépületegyüttest különleges Duna-parti fekvése, az alkalmazott építészeti megoldások, és a lakóparkon belüli szolgáltatások kínálata teszi igazán egyedivé és valódi prémium kategóriás otthonná. A kompakt városmodellben a lakások és az irodák mellett helyet kapott bölcsőde, óvoda és több üzlet, valamint számos közösségi szolgáltatás is.
>>> https://azevirodaja.hu/nevezok/49026

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom Green Lakópark


A Metrodom Green, Budapest egyik legizgalmasabb lakóépülete, amely jövőbe mutató zöld innovatív megoldásaival válik igazán különleges otthonná. A zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a vízgyűjtő rendszer, a napelemek, a minden egyes autóbeállóhoz kiépített saját elektromos töltőállomás mind-mind a fenntartható életstílust támogatják. A 9. kerületi lakópark a zöld megoldások mellett pedig számtalan jövőbe mutató közösségi szolgáltatással reagál megújuló igényekre: közösségi használatú napozó- és grill terasz, nappali, fitness terem, co-working iroda, vagy épp a mikromobilitási pontok és GreenGo állomás.
>>> https://azevirodaja.hu/nevezok/49025


Az Év Fejlesztő Cége - Metrodom Cégcsoport


A Metrodom mindig nagy hangsúlyt fektetett az innovációra, így legújabb épületeiben a fenntarthatósági szempontok is kiemelt szerepet kapnak. A Cégcsoport irányt mutat a városi terjeszkedés jövőbeni lehetőségeivel kapcsolatban csakúgy, mint a növényvilág és a városi modern építészet újszerű egyesítésével. Vertikális élő zöld homlokzataink mellett az aktív zöldtető szintén értékes és minőségi életteret képez épületeinkben.
>>> https://azevirodaja.hu/nevezok/49159

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL