Egyre több üzlet működik a City Home-on

City Home

2020.06.08

Az elmúlt 10 évben a Vágóhíd, a Mester és a Máriássy utcák által határolt területen, gyakorlatilag a semmiből nőtt ki a City Home lakónegyede, őszre már több mint 2200 lakás lesz az itt felépült társasházakban. A lakások mellett az üzletek száma is szépen gyarapszik, az alapélelmiszerektől, a vendéglátáson és a szolgáltatásokon át, a lakberendezésig állnak a lakók rendelkezésére. Az alábbiakban részletesen is felsoroljuk, milyen üzletek vannak a City Home-on.

Élelmiszer és vendéglátás
A lakóparkban két vegyesbolt is működik, van zöldséges és csemegebolt, szendvicsező és tex-mex étterem.

Szolgáltatás
Az egészség és szépségápolás terén szinte minden megtalálható, fodrászat, szépségszalon, alakformáló szalon (masszázs, infra tréner, e-fit), körömszalon és nemsokára nyílik a férfiak örömére egy barber shop is. A kutyások a kutyakozmetikának, a kisgyermekesek pedig a magánbölcsődének és gyermekmegőrzőnek örülhetnek.

Egyéb boltok
A sportos élet kedvelőinek a kerékpár, síléc és snowbord szalon áll a rendelkezésére, ahol javíttathatják is biciklijüket, illetve van női ruha és kiegészítő üzlet is. Az új lakásukba költözők számára lehet különösen érdekes a konyha és bútorstúdió, valamint a külön konyhapult-, illetve a világítástechnikai szaküzlet, és a prémium műfüvekkel foglalkozó bolt.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL