Megérkezett a Metrodom Smart App!

Megérkezett a Metrodom Smart App!

A Metrodom River lakópark átadott ütemeinek lakói már élvezhetik az applikáció minden előnyét.

A Metrodomnál kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lakásainkba olyan, jövőbe mutató megoldásokat építsünk be, amelyek akár évtizedekkel később is képesek lesznek megfelelni az adott kor igényeinek. Az okosotthon rendszerünk továbbfejlesztésének következő állomása a Metrodom Smart App bevezetése, aminek rengeteg olyan funkciója van, amely által kényelmesebbé válik a Metrodom lakástulajdonosok élete. Az applikáció alapbeállításai minden szempontból teljesen testre szabhatóak, így mindenki megtalálhatja benne azokat a beállításokat, amelyek a lakásukat otthonosabbá tehetik.

Folytatás ...
Megkaptuk a Földhivatal társasházi bejegyzését

Kezdődik a parkettázás az 1.emeleten

Június 14-én, pénteken végre megkezdődnek a parkettázási munkálatok a Metrodom Green 1. emeletén.  Az építkezés ezzel újabb, igazán látványos mérföldkőhöz érkezett, amely meghatározó lépés a belső terek kialakításában A parkettázás minősége kiemelt fontosságú, hogy a lakások a lehető legszebb formájukat nyerjék el. Hamarosan a többi emeleten is megkezdődnek hasonló munkálatok.

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Mindenkinek jól jöhet plusz egy szoba!

Vásároljon lakást Metrodom River lakóparkunkban most szobánként 5 millió Ft kedvezménnyel, és váltsa valóra álmait prémium környezetben! Legyen szó gyerekszobáról, dolgozószobáról, gardróbról vagy egy olyan helyiségről, ahova bármikor visszavonulhat egy kicsit relaxálni, nyári akciónk keretén belül most könnyedén megvalósíthatja elképzeléseit. A részletekért kattintson ide vagy keresse ingatlantanácsadóinkat. Az elérhető lakások listáját itt találja.

Véget ért tavaszi akciónk a Metrodom Riveren

Lezártuk a Metrodom Riveren futó tavaszi kapányunkat, mely szobánként biztosított extra kedvezményt a lakás vételárából. A kedvezmény mértéke a lakásban lévő nappali, illetve hálószobák számától függött:

  • Egy hálószobás és garzonlakások vételárából szobánként 4 millió forint kedvezmény.
  • Kéthálószobás lakások árából szobánként 5 millió forint kedvezmény.   
  • Három vagy több hálószobás lakások árából szobánként 6 millió forint kedvezmény.

A Metrodom Riverre vonatkozó új kedvezményünket megtalálja az ,,Akció" fül alatt.

Tégy egy virtuális sétát lakásainkban!

Parkettaválasztás a felsőbb szinteken

A hidegburkolás már a 7. emeleten folyik, az alsóbb szintek lakásaihoz pedig már a parkettát és a beltéri ajtókat várjuk. Az A lépcsőház 7-10., illetve a B lépcsőház 9-10. emeletein lakást választó ügyfeleinknek a következő hetekben még van lehetőségük, hogy döntsenek a parkettáról és az ajtókról, a kínálatot itt lehet megtekinteni. 

Száz átadás

A birtokbaadások április elejei megkezdése óta már több, mint 100 lakás kulcsait adtuk át ügyfeleinknek. A lakók egy része már be is költözött, esténként a világos ablakok, az erkélyeken a kerti bútorok és a homokozóban játszó gyerekek is mutatják, miként népesül be napról-napra a Metrodom River.

Burkoljuk a folyosókat

A lakásokban lassan a vége felé közeledik a hidegbukolás, jelenleg a 8-9. emeleteken dolgoznak a mesterek. Ezzel párhuzamosan az alsóbb szinteken lévő folyosókon is megkezdődött a padlólapok lerakása, párhuzamosan pedig a folyosói álmennyezetek kiépítése. 

Nézd meg a legfelső emelet lakásait

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL