Videón a Metrodom Panoráma

Videón a Metrodom Panoráma

Az elkészült lakóparknak nem csak a fotói lettek lenyűgözőek, hanem az épületekről készített rövid videoklipp is, amelyet YouTube csatornánkon, vagy honlapunknak ezen az oldalán tekinthetnek meg. Bár a néző sokszor azt hiheti, hogy még csak egy koncepcióvideót lát, mindenkit biztosíthatunk róla, ezek valódi felvételek, a Metrodom Panoráma élőben, főleg a levegőből, tényleg ilyen hihetetlenül látványos.

Teremgarázs: az utolsó simítások

Lassan a teremgarázsok is elkészülnek, a gépészet és a lámpák már a helyükön vannak, a pinceszinten pedig kiöntöttük a műgyanta padlót is. Itt már csak a felfestés, az információs táblák, és a tűzzáró kapuk hiányoznak, de amúgy a teremgarázs használatra kész.

Visszafizettük a hitelt

Bár a hitelek törlesztési moratóriuma még tart, a Metrodom ettől függetlenül, rendben, határidőben visszafizette a Metrodom Park utolsó ütemén is a projektfinanszírozási hitelt. Ez különösen a külsős banktól hitelt felvevő ügyfeleink számára jelent majd könnyebbséget az ügyintézés során, mivel így már eleve tiszta, tehermentes lesz a megvásárolt lakás tulajdoni lapja.

Készülnek a közös területek

A lakásokkal párhuzamosan készülnek a folyosók, illetve lépcsőházak is. A folyosók érdekessége, hogy a bejárati ajtók mellé, szintenként eltérő színű dekorcsík kerül, így rögtön lehet tudni, melyik emeleten járunk. A lépcsőházakban elkszült a glettelés, és felszereltük a korlátot is.

Munkák a kertben

Nem csak az épületekben, a kertben is folyik a munka. Mindenhol fektetjük az épületeket az utcákkal összekötő közművezetékeket, és készülnek az egyes kerti szinteket elhatároló vasbeton támfalak. A már elkészült részeken folyamatosan töltjük vissza a földet, és lassan elérjük a végleges magasságokat a kert mindhárom szintjén.

Júniusi bejárás

Június 7-én és 14-én kerül sor a City Home alsó illetve felső szintjein az előzetes bejárásra, melynek során ügyfeleinknek lehetőségük lesz lakásaik megtekintésére még a műszaki átadás előtt. A konkrét időpontról és a tudnivalókról a következő napokban minden ügyfelünket külön e-mailben fogjuk tájékoztatni.

Költözési információk 2.: Ezt adjuk

A birtokbaadáshoz kapcsolódó tudnivalókról szóló sorozatunk második részében a közműórákról, illetve azok átírásáról lesz szó - egy új építésű lakásnál ebben is van eltérés a használtakhoz képest. (Aki arra kíváncsi, miként érinti az egészségügyi veszélyhelyzet a birtokbaadást, ebben a folyamatosan frissített hírünkben talál bővebb információkat.)