Mostantól az albérleti díj új lakása árának része lehet!

Mostantól az albérleti díj új lakása árának része lehet!

Általános

2021.04.22

A Metrodom és a Flatco csoport egyedülálló együttműködésének köszönhetően mostantól ügyfeleink szükség esetén rövidebb időre, 15% kedvezménnyel tudnak maguknak lakást bérelni új lakásuk elkészültéig. Aki pedig a Flatcotól bérel lakást, és később úgy döntene, hogy egy tőlünk vásárolt lakásban folytatja az életét, az általa korábban fizetett bérleti díjat részben beszámítjuk új lakása vételárába. Az együttműködés és az akció részleteit ide kattintva ismerheti meg, a Flatco bérelhető lakásainak kínálatáról pedig itt tájékoztódhat.

Nézze meg a lakását!

Holnap és holnapután a Metrodom Őrmezőn várjuk minden szerződött ügyfelünket, hogy megnézze közel kész lakását. Kérjük, figyeljenek a pontos érkezésre, és ne feledkezzenek meg a maszkról és a zárt cipőről, utóbbiak hiányában ugyanis senki nem léphet be az építkezésre! Bízunk benne, hogy mindenki rendben találja lakását, az esetleges visszajelzéseket szívesen fogadjuk a teleki.hajnalka@metrodom.hu címen.

Utolsó beállók

A decemberben meghirdetett utolsó beállóink is elfogynak az épületben, jelenleg már csak 1-2 szabad beálló van. Aki esetleg még gondolkodik azon, hogy beállót vegyen, annak érdemes gyorsan döntenie, ez valóban az utolsó lehetőség a vásárlásra.

Beltéri ajtók beépítve

Néhány egyedileg választott extra ajtó kivételével az összes lakásban helyükre kerültek a beltéri ajtók. Ezzel odabent az utolsó szakipari munka is befejeződött, az ellenőrzések és javítások azonban még mindenhol zajlanak, ahogyan a kerti munkák is.

Lakói bejárás Őrmezőn

Lakói bejárás Őrmezőn

Április 23-án és 24-én már leszerződött ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk, hogy még a műszaki átadás előtt megtekinthessék már közel kész állapotú lakásaikat. A konkrét időpontról, a szükséges tudnivalókról és feltételekről a héten mindenkit e-mailben értesítünk.

Befejeződött a parkettázás

Három lakás kivételével, ahová még várjuk a kiválasztott, különleges tömörfa parkettát, mindenhol befejeződött a melegburkolat lerakása. A parkettások a felsőbb emeleteken még a szegőlécek lerakását végzik, de április végére teljesen levonulnak az építkezésről.

Vásároljon gépkocsibeállót!

Aki még nem vásárolt lakásához gépkocsibeállót, esetleg szeretne még egyet vásárolni, mostantól szabadon megteheti! A még szabad beállók a mai naptól akár a lakók, akár a lakóparkban lakással nem rendelkezők számára szabadon, korlátozás nélkül megvásárolhatóak. Részletekért hívja ingatlantanácsadóinkat!

Az elsőn járunk

Miközben az A lépcsőháznál még a pincefödém készül, a D-n már az első emeleti vasbeton pillérek kivitelezése folyik. A szerkezetépítés továbbra is rendben halad, a környéken élők szinte napról napra láthatják, ahogyan növekszik. 

Kész a szerelvényezés

A burkolók után a gépészek is befejezték a munkát, az utolsó lakásokban is helyükre kerültek a porcelán szaniterek és a csaptelepek. A lakásokban most már csak a parkettázás és a beltéri ajtók beépítése folyik, valamint a festők egy kisebb csapata dolgozik a hibajavításokon.