Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Prémium lakások most ajándék gépkocsibeállóval, valamint akár további milliós árkedvezménnyel!

Vásárolja meg álmai otthonát a XI. kerület egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Metrodom River lakóparkban!

Jelen akciónk keretében ez az álom pedig még inkább vonzó lehet, hiszen amennyiben most vásárol a Metrodom River lakóparkban lakást, megajándékozzuk egy autóbeállóval. Amennyiben Ön szakaszos fizetési ütemezést* választ, további árkedvezményhez juthat, melynek minimum értéke 2,5 millió Ft.

Folytatás ...

Költözik a kamera

A Metrodom River építését követő kamerák közül sajnos az egyiket el kell költöztetnünk, a kamerának helyet adó mobiltorony bontása miatt. Ugyanakkor az új telepítési pont már megvan, és amint kiépítettük a tápellátást, újra munkába áll. Ez viszont a feladat összetettsége miatt némi időbe telik, így addig is mindenkitől türelmet kérünk.

Készül az alaplemez

A cölöpözés illetve a fejtömbök elkészülte után sorba öntjük ki a vasbeton alaplemez újabb és újabb szakaszait. Az elmúlt napok folyamatos esőzése megnehezítette a dolgunkat, a szárazabb időben viszont reményeink szerint tovább gyorsulhat a munka.

Tizediken a szerkezet

Lassan a Metrodom River 2. ütemén is elérik a tornyok a teljes magasságukat, jelenleg a 10. emeleten építjük a szerkezetet. A munka az ütemterv szerint folyik, februárban lesz szerkezetkész az épület.

Kezdődik az állványozás

Hozzáláttunk az állványozhoz, amire a homlokzatképzési munkákhoz van szükség. A következő hetekben a Metrodom River első épületét beborítja az állványzat, ezt követően pedig ha az időjárás továbbra is kedvező lesz, hozzálátunk a hőszigetelés felrakásához. 

CES 2023: ezt láttuk Las Vegasban

Általános

2023.01.18

A Metrodom minden évben képviselteti magát a Las Vegasi Consumer Electronics Show-n, hogy első kézből, a gyártóktól ismerhessük meg az okosotthonnal kapcsolatos újdonságokat. Tapasztalatairól és szakmai érdekességekről Zalai Gábor, a Metrodom IT Igazgatója mesélt az OkosOtthon Labor podcast legújabb adásában, amelyet a különböző podcast platformokon, illetve YouTube-on is meghallgathatnak az érdeklődők.

Az ötödiken a falazás

A szerkezetépítéssel együtt halad a többi munka is, a kőművesek az 5-en, a villanyszerelők és a gépészek a 4-en dolgoznak. Az ablakok és erkélyajtók a 3. emeletig be vannak építve, itt, illetve a 2-on tart a vakolás és az esztrichezés.

Indul az alagút kivitelezése

Most, hogy a River első üteme már teljesen szerkezetkész, hozzálátunk a lakópark egyik különlegességének, a Budafoki utat a 6 épület teremgarázsaival összekötő 2x1 sávos föld alatti út kivitelezéséhez. Az első hónap a földmunkával fog telni, amit az alagút vasbeton szerkezetének építése követ majd. A teljes út várhatóan nyárra készül el. A föld alatti utat az első két épülettel együtt adjuk majd át a lakóknak, a következő években pedig sorra kapcsolódnak majd rá a 3-5. ütemek épületei is.

A lakások 85%-át átadtuk

A lakópark 195 lakásából 165-nek a kulcsait már átadtuk ügyfeleinknek, az épület lassan megtelik élettel. Mivel a még szabad lakások száma lassan egy számjegyűre esik, reményeink szerint a hónap végére, februárra az ingatlanok túlnyomó többsége lakottá válik. 

Búcsú a műanyag palacktól

Általános

2023.01.09

Munkánk során mindent megteszünk, hogy lakóparkjaink a lehető legkisebb környezetterheléssel, energiafogyasztással épüljenek fel, illetve működjenek. Az irodai munka szervezése során is fontos szempont  a környezetvédelem, ezért az új évvel elbúcsúzunk a műanyag palackos ásványvizektől. A különböző kávék és szörpök mellett mostantól palackos ásványvíz helyett kancsóból kínáljuk az aktív szűrt vizet, hogy ezzel is csökkentsük a műanyag hulladék mennyiségét. 

Elindult a Real Estate Awards szavazás

Általános

2023.01.06

Elindult a Real Estate Awards 2022 szavazás, amelyen az év legkiemelkedőbb fejlesztőit és fejlesztéseit díjazzák. A versenyen a Metrodom is részt vesz három kategóriában.

Segítsen minket szavazatával!

A különböző kategóriákban szavazni az alábbi linkeken lehet február 3-ig!

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom River Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49026

Az Év Tervezett Projektje - Metrodom Green Lakópark
https://azevirodaja.hu/nevezok/49025

Az Év Fejlesztő Cége - Metrodom Cégcsoport
https://azevirodaja.hu/nevezok/49159