Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Nyerjen egy Metrodom-lakást!

Általános

2018.09.21

Az Auchan segítségével most valóra válthatja álmát, és nyerhet egy két hálószobás lakást a Metrodom Panoráma lakóparkban! Ha rendelkezik Auchan bizalom kártyával, csak regisztrálnia kell, majd a következő 6 hónapban havonta legalább 30.000 Forint értékben vásárolnia valamelyik Auchan áruházban. A részleteket az Auchan oldalán, itt olvashatja el. 

Folytatás ...

Jövő héten árlista

Miközben egyre nő a gödör a Szobor utcai telken, az irodánkban is folyik a munka a tervrajzokkal és az adatok feltöltésével. Terveink szerint a honlapra jövő pénteken kerül fel a teljes lakáslista, árakkal, alaprajzokkal, és a szintalaprajzos választóval. Magukat az ingatlanokat pedig október 17-től lehet majd ténylegesen megvásárolni.

Szereljük a radiátorokat

City Home I

2018.09.25

A gépészek, miután elkészültek az alapszereléssel, némi pihenő után visszatértek az épületre, hogy a festők és burkolók nyomában (előbbiek a 3., utóbbiak a 2. emeleten járnak) a földszinti lakásokban hozzálássanak a fűtőtestek felszereléséhez. A hideg beköszöntéig terveink szerint minden lakásban lesz fűtőtest, és magát a fűtési rendszert is beüzemeljük, hogy a befejező munkák már temperált környezetben folyhassanak.

Műszaki átadás időpont

Kitűztük a műszaki átadások időpontját, ezekre a Lőportár utcai házunkban október 30-tól fog sor kerülni. A konkrét időpontokat tartalmazó leveleket és a kapcsolódó tudnivalókat a héten postázzuk ügyfeleink részére.

Elkészült a gépészeti alapszerelés

City Home J

2018.09.24

A 9. emeleten is befejeződött a gépészeti alapszerelés, ami így a teljes házban elkészült. A villanyszerelők a 6-on, a vakolók az 5-en járnak, az aljzatbetonok a 3. emeleti lakásokban készülnek, a festők a 2. emeleten dolgoznak.

Műszaki átadás

Kitűztük a műszaki átadások időpontját, ezekre a Metrodom Park C épületén október 30-tól fog sor kerülni. A konkrét időpontokat tartalmazó leveleket és a kapcsolódó tudnivalókat a jövő héten postázzuk ügyfeleink részére.

Készül a kert

Az A és B épület mögött elkészült a kerti út, leraktuk a térkőburkolatot. Ugyancsak elkészült a két épület között a kis játszótér, és lefektettük a csepegtetős öntözőrendszer csöveit is. Jelenleg a növényeket ültetjük, elsőként a fákat, mivel az építkezés során megőrzött hárs- és gesztenyefák mellé további díszfákat is telepítünk.

Pincefödém: az utolsó szakasz

A mai napon megkezdtük a pincefödém utolsó, még hiányzó szakaszának kiöntését. Az épület nagyobb részén közben már a földszint szerkezete is elkészült, az A lépcsőháznál pedig hozzáláttunk az 1. emelet feletti födém zsaluzásához is.

Az utolsó emelet

City Home K

2018.09.19

Miközben a 8. emelet feletti födém utolsó szakaszát öntjük ki, a már elkészült részeken hozzáláttunk az utolsó, 9. emelet felszerkezeti elemeinek kivitelezéséhez. Terveink szerint október közepéig ez a szint, illetve a tető felépítményei is elkészülnek, amivel a K épület szerkezetkésszé válik.

Kész a vakolás

A múlt heti bejáráson néhány lakásban még csupasz téglafalakat láthattak ügyfeleink, ezen a héten azonban itt is befejeztük a vakolást, a vakolók pedig levonultak az építkezésről. A helyüket az esztrichezők veszik át, az őket követő festők pedig egy emelettel lejjebb dolgoznak.

Szereljük a korlátokat

A Gém utcai, illetve a kamera felé néző homlokzaton még folyik a hőszigetelés és a színezés, a Fogadó utcai és a belső kert felé eső részeken azonban múlt héten már az erkélyeket burkoltuk. Itt a burkolás elkészülte után, a héten a lakatosok már az erkélykorlátokat szerelik föl, amivel az épület gyakorlatilag elnyeri végleges külsejét.