Ajándék beálló a családi lakásokhoz

Záruló anyagválasztási lehetőség

Az első körös műszaki egyeztetések már korábban lezárultak, most pedig a célegyenesbe fordultunk a második körös egyeztetésekkel, melyeken burkolatokat, illetve beltéri ajtót lehet választani. A földszinti lakásokban a hétvégén zárjuk az egyeztetéseket, majd tavasszal sorra jönnek az emeletek egészen május 31-ig, a 4. emeletig. Aki a vásárlást fontolgatja, és szeretne maga dönteni, milyen csempe, padlólap, parketta kerüljön a lakásába, annak érdemes igyekeznie.

Elkészült az aljzatbeton

Befejeződött az esztichezés, legalábbis a lakásokban, a munka az erkélyeken folytatódik. A vakolás a 6-7., a festés az 5-6. emeleteken tart, a hidegburkolók pedig most fejezik be az 5. emeletet. 

Zugló - az első információk

Gyorsan közeledik március eleje, amikor - remélhetően - nem csak a tavasz köszönt be végre, de megkezdődik a Metrodom első zuglói házának értékesítése is. A lakóparkról, illetve a ház szolgáltatásairól az első információk már fent vannak a honlapon, a jövő héten pedig szinte minden nap kerül majd ki valami újdonság.

Megtekinthetők az épülő lakások

Megtekinthetők az épülő lakások

Elbontottuk a darukat, így már az érdeklődők is beléphetnek ingatlantanácsadóink kíséretében az épületbe. Mivel a lakások ajtajait már zárjuk, ezért csak a még szabad, eladatlan lakások látogathatóak. Ha szeretné megtekinteni valamelyik lakásunkat, kérjük egyeztessen időpontot ingatlantanácsadójával, aki tájékoztatja a tudnivalókról és a feltételekről.

Esztrich a kilencediken

Mind az L, mind az M épületben szinte befejeződött a lakásokban az aljzatbetonok készítése, már a 9. emeleten járunk. A lakások után odakint az erkélyeken folytatódik a munka, legalábbis ha kellően jó, fagymentes lesz az idő.

Ez biztosan a gyerekek kedvence lesz

A múlt héten a klubszobát mutattuk be, most pedig a Metrodom Park A épületének játszószobáját ismerhetik meg az érdeklődők. A helyiséget úgy alakítottuk ki, hogy néhány hónapostól 5-6 éves korig lekösse a gyerekeket, és közben a szülők is kényelemben lehessenek.

Darubontás

A City Home utolsó ütemei és a XIII. kerületi Madarász38 munkálatai szinte párhuzamosan haladnak, a daruk lebontása is ugyanazon a héten kezdődik meg. A City Home-on azonban most még csak az első darut visszük el, a többire a zöldtető jelentős kertészeti munkaigénye miatt még negyed éven át szükség lesz.

Újabb infók Zuglóról

Egyre közeleg legújabb társasházunk, a Metrodom Zugló elindításának napja, honlapunkra pedig lassan felkerülnek a házzal kapcsolatos információk. Az érdeklődők most már egy szép színes helyszínrajzról láthatják, mi hogyan helyezkedik majd el a telken, illetve milyen szolgáltatások lesznek, és galériánkba is felkerült néhány újabb látványterv.