Költözés július 3-tól

Költözés július 3-tól

City Home I

2019.06.24

Jogerőre emelkedett a City Home I ütemének használatbavételi engedélye, melyet honlapunknak erről az oldaláról lehet letölteni. Az értesítő leveleket a tudnivalókkal a héten postázzuk, akik pedig az ingatlanok teljes vételárát július 1-jén 12 óráig megfizetik, azok július 3-án szerdán, az első költözési napon átvehetik a kulcsokat. Az átadásokra az időpontokat a vételárrészek beérkezési sorrendjében egyeztetjük, és mivel sajnos fizikailag korlátozott az egy nap átadható lakások száma, elképzelhető, hogy ügyfeleink egy részének már csak a következő hétre fogunk tudni átadási időpontot biztosítani.

Költözési információk 1.: Ezt adjuk

City Home I

2019.06.25

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Tizenötödiken a szerkezet

A 15. emelet feletti födém vasszerelését végezzük, és már csak két emeletre vagyunk az épület tetejétől, a szerkezetkész állapotot várhatóan egy hónap múlva érjük el. A többi munka is szorosan követi a szerkezetet, a kőművesek a 13. emeleten dolgoznak, az ablakokat pedig a 12-ig építettük be.

Kész a gépészeti alapszerelés

A gépészek a 7. emeleten is végeztek az alapszereléssel, és most visszatérnek az alsóbb szintekre, ahol már a 2. emeletig ki vannak burkolva a lakások. Itt most kezdődik a kádak és zuhanytálcák beépítése, a mosdók, WC-k, csaptelepek és fűtőtestek beépítése.

Parketta az elsőn

A bejárások első körével gyakorlatilag egyidejűleg felvonultak a parkettások a Panoráma B és C épületében. A parkettázás az első emeleten kezdődik, ahol ezt követően már csak az elektromos szerelvények, és a beltéri ajtók beszerelése van hátra.

Elkészült a festés

City Home K

2019.06.21

A 9. emeleti lakásokban is befejeződött a festés, felkerült a második festékréteg is a falakra. A közös területek még váratnak magukra, a folyosókat és a lépcsőházakat csak a többi munkás levonulása után, júliusban festjük majd ki, az előtérrel pedig egészen a műszaki átadásig várunk.

Holnap előzetes bejárás

Pénteken mind a B, mind a C épületben, az első hét emeleten lakást vásárolt ügyfeleinket sok szeretettel várjuk a műszaki átadást megelőző bejárásra. Munkatársaink az e-mailben írt időpontokban az épületeknél, az Attila u. 14-18. szám előtt várnak mindenkit, a megadott időpont előtt 10 perccel legyenek a találkozóhelyen.

Homlokzati munkák

Az épület nagyobb része még az állványozásra vár, a felálványozott részeken, az A lépcsőháznál viszont már a hőszigetelés és a tapaszolás is elkészült. Jelenleg a másik két épületről ismerős klinker tégla díszburkolat felrakásán, illetve a színezésen dolgozunk, mely a Gém utca felőli oldalon hamarosan elkészül.

Zajlik a falazás

A múlt héten hozzáláttunk a falazáshoz, most pedig már a kamerán keresztül is láthatóak az első téglafalak az A épületen, illetve a B épület D lépcsőházánál. Más házainkhoz hasonlóan itt is a hazai gyártású, kizárólag természetes alapanyagokból készülő Porotherm Klíma falazóelemeket használjuk a homlokzati falak elkészítéséhez. Ezeknél kifejezetten a jó hőszigetelési képességekre fektették a hangsúlyt a fejlesztés során, így ennek is köszönhető az épület közel nulla energiafelhasználású besorolása.