Megvásároltuk második projektünket

Több hónapos tárgyalás után tegnap aláírtuk második projektünk, egy 93 lakásos, szerkezetkész ház adásvételi szerződését . Az épület a VIII. kerületi Mátyás tér 11. alatt, a Szerdahelyi utca sarkán áll, az eladó a CIB volt.

Első telkünk, a Rozsnyay utca 33. tavaly októberi megvásárlását követően is folytattuk további telkek keresését, hogy minél szélesebb kínálatot tudjunk nyújtani lakást kereső ügyfeleinknek. A Magdolna-negyed szívében lévő félkész épület több szempontból is ideális választás volt számunkra.

Az elhelyezkedése kitűnő, hiszen 10 perc sétára van a Nagykörúttól a 4-es és 6-os villamosok megállóitól (Rákóczi tér vagy Harminckettesek tere) és csak 5 percre van a jövőre már közlekedő 4-es metró II. János Pál pápa téri megállójától, így kiváló mindazok számára, akiknek fontos a Belváros közelsége.

Maga a Magdolna-negyed az elmúlt évtizedben hasonló változáson ment át, mint Ferencváros vagy a Corvin-negyed, a régi házak java részét felújították vagy lebontották és sok új társasház épült a környéken, az általunk megvásárolt épület mindkét szomszéddja is csupán pár éve épült. Teljesen felújították a Mátyás teret is, ahol gyönyörű díszparkra és játszótérre nyílik majd kilátás a lakásokból, a Nagykörútra vezető Tavaszmező utcából pedig sétálóutca lett, ahol teraszos kávéházak nyíltak.

Mivel az épület szerkezetkész, azaz állnak a falak, a tető és az ablakok is be vannak építve, ezért gyorsan neki tudunk állni a munkának és augusztusra várhatóan el is készülünk, ugyanakkor a következő hónapot arra szánjuk, hogy a lakások alapos átvizsgálása után kisebb-nagyobb változtatásokat hajtsunk végre a tervekben, hogy az elkészülő lakások minden szempontból tökéletes legyen.

Mivel ennél a házunknál elsősorban fiatolok érdeklődésére számítunk, akik első önálló lakásukat keresik, ezért különösen fontosnak tartjuk az elérhető árakat, így terveink szerint garzonokat 9 millió, 2 szobás lakásokat 12 millió, 3 szobás lakásokat pedig 16 millió forint körüli áron fogunk kínálni, már februártól.

A megújult Mátyás tér

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL