Ilyenek lesznek a közösségi helyiségek

Őrmezőn a látványos medencén és napozóteraszon kívül gazdag szolgáltatás kínálat is a lakók rendelkezésére áll, edzőterem, szauna, klubszoba és játszósarok is készül. Ezekről honlapunkon található bővebb információ, de a száraz tényeken túl az alábbiakban azt is igyekszünk megmutatni, milyenek is lesznek ezek a jelenleg is készülő helyiségek.

A közösségi létesítmények közvetlenül a napozóteraszra nyílnak, mind onnan, mind az A épületből a teremgarázson keresztül megközelíthetőek. Mivel a medence és a melegburkolattal ellátott napozóterasz miatt eleve könnyű a nyaralásra, a vízparti nyaralók hangulatára asszociálni, ezért a közösségi helyiségeket is erre rímelő stílusban terveztük, és bútorozzuk be. A víz, a hullámok, a matróztrikók és napernyők jellegzetes csíkozása, a hajós motívumok mindenhol visszaköszönnek, a csempétől, a tapétán át, a dekorációig. A könnyed, vidám színek, a természetes anyagok, a lenvászon egyaránt segít, hogy a lakók egész nyáron könnyedén egy vízparti apartmanházba képzelhessék magukat.

A lenti tabló reméljük segít elképzelni milyen is lesz majd a közösségi tér, bár az ott szereplő fotók természetesen inkább csak a hangulatot mutatják, nem azonosak a végleges látvánnyal.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL