Ilyen lett a babajátszószoba

Sokszor, sok helyen írtuk és mondtuk, hogy a Metrodom Park az egyik legjobb választás gyermekes ügyfeleink számára. Itt valóban minden korosztályra gondoltunk, a legkisebbeket, illetve szüleiket külön játszószoba várja a házban. Ahogy a lenti képeken is látszik, a játszószoba igazán szép és hangulatos lett.

A játszószobát úgy terveztük meg, hogy ideális és biztonságos hely legyen a 3-18 hónapos gyerekek számára, ugyanakkor a szülők számára is kényelmes legyen. A játékokat is úgy választottuk, hogy ne csak lekösse és fejlessze a kicsiket, de könnyen tisztíthatók legyenek, ezért igyekeztünk kerülni a plüss játékokat. A rend megtartásához a könnyebb takaríthatóság érdekében tárolóhelyről, szekrényről, polcokról is gondoskodtunk, ezek kapacitását úgy méreteztük, hogy a lakók az évek folyamán igény szerint bővíthessék a játékgyűjteményt.


Belépés után az előtérben le tudjuk cserélni cipőnket papucsra, és itt található a mosdóval szemben a pelenkázóasztal is.


Szoptatós fotel szolgálja a legkisebbek és anyukájuk kényelmét etetés alatt.


Ha csak egy percre kell kiszaladnod, nyugodtan beteheted ebbe a kiságyba a babádat.


A padlószőnyeget úgy választottuk, hogy ne csak vastag és puha, de könnyen tisztítható is legyen, a lehúzható rolókba nem tudnak belekapaszkodni a gyerekek.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL