Ez történt 2014-ben

Általános

2014.12.27

A Metrodom 2014-ben igen eredményes évet zárt, összesen 282 lakást vásároltak ügyfeleink Metrodom-házakban. A részleteket a következőkben olvashatja.

Februárban megkezdtük a IX. kerületi City Home lakópark D ütemének, egy 120 lakásos társasháznak az építését a Nádasdy utca 10. alatt. Az épület mostanra már a gépészeti készültségen is túl van, kész a hőszigetelés, a hidegburkolás fele, megy a fűtés. A ház népszerűségét jól mutatja, hogy 4 kivételével az összes lakás el is kelt.

Júliusban megtörtént a XIII. kerületi Rozsnyai utca 33. műszaki átadása, októberben pedig a lakók is beköltözhettek, itt már egyetlen eladatlan lakás sem maradt. Ugyancsak rendben lezajlott a társasház bejegyzése, az albetétesítés, visszafizettük a projektfinanszírozási hitelt, a földhivatal jelenleg törli a jelzálogot az utolsó ingatlanokról is.

Szeptemberben volt első projektünk, a VIII. kerületi Mátyás tér 10-11. egy éves bejárása, kijavítottuk a festést, beállítottuk az ajtókat és ablakokat, orvosoltuk a bejelentett hibákat.

Októberben megkezdtük a City Home E ütemének, egy 144 lakásos háznak az építését a Nádasdy utca 12-ben, év végére a lakások 70%-a itt is elkelt, pedig az épület alapjaival csak most készültünk el.

November elején újabb kivitelezés kezdődött, a XIII. kerületi Szent László út 41-43. alatt egy 68 lakásos társasházat kezdtünk építeni, itt a foghíjbeépítés miatt bonyolultabb technológiákat alkalmazunk, jelenleg a földmunkák zajlanak, a lakások itt is szépen fogynak.

2014-ben nem csak házakat, de irodát is építettünk, mégpedig magunknak: augusztus végén a Metrodom a City Home C épületébe költözött, ahol méltó körülmények között fogadhatjuk ügyfeleinket. Ugyancsak költözött XIII. kerületi irodánk, a Rozsnyai utcából a Szent László útra, így ügyfeleink minden építkezésünkön találkozhatnak munkatársainkkal.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL