Ez biztosan a gyerekek kedvence lesz

A múlt héten a klubszobát mutattuk be, most pedig a Metrodom Park A épületének játszószobáját ismerhetik meg az érdeklődők. A helyiséget úgy alakítottuk ki, hogy néhány hónapostól 5-6 éves korig lekösse a gyerekeket, és közben a szülők is kényelemben lehessenek.

Utóbbiakat puha fotelok és egy kis terasz is várja, miközben a gyerekek játszanak. A kabátok, cipők, papucsok tárolására külön szekrény szolgál a bejárat mellett. A könnyen tisztán tartható, mégis puha és meleg gumipadlóra vastag szőnyegeket raktunk, így a legkisebbek is nyugodtan kúszhatnak-mászhatnak a földön. A szobát szó szerint teliraktuk a különböző korosztályoknak szóló változatos játékokkal, az idősebb generációk számára is ismerős Kisvakondtól, Mazsolától és Mickey Egértől a készségfejlesztő játékokon át a labdát kergető robotkutyáig. A Jégvarázs kastélya, kisautók, autós versenypálya, labdák és egy kincsesládányi apróság gondoskodik róla, hogy a gyerekek biztosan ne unatkozzanak. Gondoskodtunk a kicsiknek szánt társasjátékokról, valamint mesekönyvekről is, amelyeket az idők folyamán remélhetőleg a szülők is tovább bővítenek majd. A berendezés részét képezi a bluetooth hangszóró is, hogy telefonról is egyszerűen lehessen zenét vagy mesét hallgatni.

A mellékhelyiséget is a szülők, illetve a gyerekek igényei szerint alakítottuk. Természetesen nem maradhatott ki a pelenkázóasztal, de a normál méretű mellett gyermek WC-t is felszereltünk, amilyenekkel a gyermekek az óvodában is találkozhatnak.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL