WC tartályok a falban

A gépészeti alapszerelés részeként a 2. emeletig már a helyükre kerültek a WC tartályok, konkrétan be vannak építve a falba. A Rozsnyai u. 33-ban ugyanis a korszerű és esztétikus, falsík alatti öblítőtartályok vannak, amelyek láthatatlanul bújnak meg a csempe mögött.

Ezeknek a tartályoknak sok előnye van a hagyományos külső, porcelán vagy műanyag tartályokhoz képest.

A tartályokból csak a nyomólap látszik, így "odakint" se helyet nem foglalnak, se a tisztítással, takarítással nem kell foglalkozni. A tartályok gyakorlatilag karbantartásmentesek, ha pedig valami elromlana, a nyomólap mögötti szerelőnyíláson át bontás vagy nagyobb felfordulás nélkül javíthatóak, cserélhetők az alkatrészek.

A fal és a csempe hangszigetelőként is működik, a tartályok működése és töltése halkabb a hagyományos külső megoldásoknál, a két gombos nyomólap pedig lehetőséget teremt a vízzel való takarékoskodásra, amelynek kihasználásával egy három tagú család havonta körülbelül 1 m3 vizet tud megtakarítani.

A tartály egyúttal a WC csésze tartószerkezetének a szerepét is ellátja, ehhez lesz majd rögzítve a fali WC, amely nem csak elegáns, de - mivel nincs a padlóhoz kapcsolódó lába - a takarítást is jelentősen leegyszerűsíti.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL