Újragondoltuk a folyosókat

Metrodom Young

2016.11.05

A Metrodom Young műszaki átadása két hónappal ezelőtt megtörtént, és ahogy ügyfeleink is láthatták, az épület valóban teljesen elkészült. Ritkán fordul elő, hogy egy, a tervek szerint készült házhoz utólag érdemben hozzá nyúlnánk, és főleg nem esztétikai okból. Ezúttal mégis megtettük.

Amikor ugyanis bejártuk a Metrodom Youngot, a színes, vidám és karakteres külső után a folyosókat valahogy "sápadtnak" találtuk. Egy átlagos újépítésű házhoz képest persze rendben volt, a természetes megvilágítás, meleg barna ajtók, a letisztult padlóburkolat ellen senkinek nem lehetett kifogása, mi mégsem voltunk teljesen elégedettek.
Ezért visszamentünk a tervezőhöz, és elmondtuk, hogy szeretnénk a folyosókat is kicsit feldobni, úgy, hogy az illeszkedjen a ház stílusához. Miután véget értek a bejárások. visszahívtuk a festőket, és minden folyosót egyedi élénk díszítéssel láttunk el, amely kiemeli a falak és a mennyezet tagolását. A végeredményt költözéskor ügyfeleink is láthatják, reméljük mindenkinek elnyeri majd a tetszését! Addig is ízelítőül egy kép az A épület második emeleti folyosójáról!

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL