Szereljük a wc-kagylókat

City Home D

2014.11.25

Megkezdtük a porcelán szaniterek, azok közül is a wc-kagylók felszerelését. A City Home lakásaiba elegáns és praktikus fali wc-k kerülnek, melyek a lengyel Kolo termékei. 

A fali wc-k magasabb áruk ellenére nem véletlenül lettek népszerűek az elmúlt két évtizedben, és az igényesség jegyében mi is ezeket használjuk házainkban.

A falba épített, rejtett tartály előnyeit nem kell hosszan magyarázni annak, aki már takarított műanyag vagy porcelán öblítőrtályt, és elhelyezkedésénél fogva itt az öblítés által keltett zaj is kisebb. Azt már kevesebben tudják, hogy a falsík alatti tartályok élettarma, üzembiztonsága is jobb a hagyományos megoldásokénál, a nyomólapot levéve pedig könnyen javíthatóak. A fotón még nem látható nyomólap amúgy két gombos, egyik 3, másik 6 liter vízzel öblít, amivel két fő havonta közel egy köbméter vizet is megtakaríthat.

Maga a porcelán wc-kagyló is nagyon praktikus, mivel itt nincs láb, ami koszolódna, összerugdosnák, a padló takarításakor pedig nem kell "körbemosni" a wc-t, egyetlen mozdulattal a kagyló alatt is fel lehet mosni. Akik pedig a rögzítés miatt aggódnának, azokat megnyugtatjuk, hogy a falba épített acélkerethez rögzített wc-re akár egy 150 kilós ember is ráülhet, se leszakadni, se megereszkedni nem fog.

A fotón a kép kedvéért felemelt kartonpapírral a wc-t óvjuk az építkezés alatt.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL