Műszaki átadások hétfőtől

Bár az első műszaki átadások már február végén megkezdődtek, a tömeges átadások java a jövő héten, hétfőtől csütörtökig fog megtörténni. Az átadásokról értesítő levelünkben megírtuk a legfontosabb tudnivalókat, de a kellemetlenségek elkerülése érdekében, szeretnénk még ügyfeleink figyelmébe ajánlani néhány dolgot.

Munkatársaink óránként 4 lakást adnak át szoros időrendben, ezért kérük, hogy pontosan érkezzen az átadásra. Nagyobb késés esetén a lakás átadására kijelölt munkatárs várhatóan már a következő ügyféllel lesz elfoglalva, ebben az esetben sajnos csak a pót átadási napon lesz lehetőség a lakás átvételére. Az átadás időtartamát úgy terveztük, hogy lehetőség legyen a lakás átnézésére, az esetleges hibák felmérésére és jegyzőkönyvezésére, arra azonban már nem lesz idő, hogy a lakást teljes részletességgel lemérjék, asztalossal, vagy más alvállalkozóval egyeztessenek, ezért alvállalkozót semmiképpen se szervezzenek a műszaki átadásra, mert nem fogjuk tudni a számára szükséges időt biztosítani a felméréshez. Ezt később, még a birtokbaadás előtt, a bejárások alatt kényelmesen meg lehet majd oldani.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy használatba vételi engedély hiányában a lift még nem lesz beüzemelve, ezért csak olyan kisérőt hozzon magával, akinek a számára nem okoz gondot a lépcsőzés. Ha a lakás egyik tulajdonosa sem tudna eljönni az átadásra, erről vagy küldjenek értesítést e-mailben munkatársunk részére a zambori.erika@metrodom.hu e-mail címre, vagy küldjön maga helyett meghatalmazottat. Utóbbi esetben ne feledkezzen el a szabályszerű, két tanús meghatalmazásról, ennek hiányában sajnos nem tudjuk átadni a lakást.

Az átadás után kapott kis tájékoztató füzetben minden információt megtalál a hibajavítások menetéről, a birtokbaadás előtti bejárások feltételeiről és időpontjáról, és egyéb hasznos tudnivalókról. Kérjük, ezt a tájékoztató füzetet mindenképpen olvassa el, ha utána is maradna kérdése, munkatársunk, Zámbori Erika szívesen áll rendelkezésére a  06 1 919 3290-es telefonszámon, vagy a fenti e-mail címen.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL