Fürdőszobai radiátorok

Elkezdték a fürdőszobai radiátorok felszerelését is és bár a lakásokba kerülő Vogel & Noots fűtőtestekről szűk két hete már részletesen is írtunk, a fürdőszobai radiátorok is megérnek néhány szót. (A kép minőségéért elnézést kérünk, sajnos a világítás még nincs kész.)

Sok új építésű házba és lakásba még ma is a szobai, úgynevezett lapradiátorokat szerelik azok kompakt mérete és alacsonyabb ára miatt. Aki viszont szeretett volna már télen gyorsan ruhát szárítani, amikor az erkélyen nem lehet teregetni, az tudja, milyen nagy segítség a csőradiátor, amin a fűtési szezonban villámgyorsan száradnak a ruhák. Ugyanilyen jó szolgálatot tesz, ha a törülközőket erre akasztjuk, így a gyakran használt kéztörlők is meg tudnak száradni, a fürdőlepedők pedig nem csak szárazak, de kellemesen melegek is lesznek.

A csőradiátoroknál a minnél nagyobb, annál jobb elv az érvényes, egyrészt mivel ezek méretükhöz képest kevesebb hőenergiát adnak le a lapradiátoroknál, másrészt pedig a több cső több helyet jelent a ruháknak és törülközőknek. A Mátyás téren ezzel sem takarékoskodtunk, minden fürdőszobába méretes fűtőtestek kerülnek, a termosztátos szelepről pedig természetesen itt sem feledkeztünk meg.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL