Őszi újdonságok a Metrodomtól

Őszi újdonságok a Metrodomtól

Általános

2018. 07. 09.

A pénzügyminiszter nyilatkozata után, amelyből egyértelműen kiderült, hogy 2020. január 1-től ismét 27%-ra emelkedik az új építésű lakások áfája,  többen is érdeklődtek a közeljövőben induló projektjeinkről, hogy még élhessenek a kedvezményes áfával történő vásárlás lehetőségével. Bár ősszel induló projektjeink átadása már 2020-ban lesz, a jövő év végéig kifizetett vételárrészekre (ez a vevők döntése alapján akár a teljes vételár is lehet) csak 5% áfát kell fizetni. Az alábbiakban most összefoglaljuk, hogy hol és milyen új házaink építését és értékesítését kezdjük meg az ősszel.

Folytatás ...

Befejező munkák a lakásokban

Berettyó u. 2-8.

2018. 07. 16.

Az A épület első emeletén, illetve a B épület földszintjén a befejező munkák zajlanak. A parkettások most rakják fel a szegőléceket és zárják hozzá azokat az ajtótokokhoz, a burkolók a fugákat és a szilikonozást javítják, ahogy a festők is a falakon keletkezett kisebb hibákat. Ezek a lakások gyakorlatilag már készen állnak az átadásra, és már csak az utolsó ellenőrzés és egy alapos takarítás hiányzik.

Új mintalakás a XIII. kerületben

A tavasszal átadott, XIII. kerületi Babér utcai házunkban elkészült új, másfélszobás mintalakásunk. Aki a kerületben szeretne új lakást venni valamelyik házunkban (Berettyó utca, Szobor utca), esetleg Újpesten (Metrodom Panoráma), annak mostantól nem kell feltételnül a IX. kerületig elfáradni, ha szeretné látni milyenek a Metrodom által kivitelezett házak és lakások. Ha meg kívánja tekinteni mintalakásunkat, kipróbálni az okosotthont, kérjük vegye fel a kapcsolatot ingatlantanácsadóinkkal!

Előzetes bejárás: augusztus 1-2.

Berettyó u. 2-8.

2018. 07. 10.

Közeledik a Berettyó utcában a műszaki átadás, és a többi épületünkhöz hasonlóan, itt is lesz lehetőség egy előzetes bejárásra. Erre augusztus 1-én és 2-án kerítünk sort, minden ügyfelünket e-mailben értesítjük a konkrét időpontról és a tudnivalókról. Sajnos az időpont változtatására, eltolására a kivitelezési munka miatt nincs lehetőség, akik nyaralás, vagy más ok miatt nem érnének rá, azokkal a műszaki átadáson találkozunk.

Az utolsó ablakok

Berettyó u. 2-8.

2018. 07. 09.

Beépítettük az utolsó, még hiányzó ablakokat a C épületen, itt még javában dolgoznak a hőszigetelés befejezésén, a tapaszoláson, miközben a B-n már az utolsó kert felé néző homlokzati rész színezése zajlik. Az A épülethez hasonlóan a B-n is elbontottuk az állványzatot a középső épület többi oldaláról, hamarosan pedig a kert felől a kamerán át is látható lesz a kész homlokzat.

Kezdjük a kertépítést

Berettyó u. 2-8.

2018. 07. 03.

Hozzáláttunk az épületek mögött, a telekszomszéd felé néző kert kiépítéséhez. A talaj visszatöltését már hónapokkal korábban elvégeztük, illetve új termőtalaj is került ide. Az elmúlt hetekben megtisztítottuk a területet, most pedig megkezdtük a kerti utak építését is. Ezután a játszótér következik, végül közvetlenül a műszaki átadás előtt ültetjük majd el a növényeket.

A kész homlokzat

Berettyó u. 2-8.

2018. 06. 27.

Két hete kezdtük el lebontani az állványzatot, azóta szabaddá vált a teljes A épület, illetve a B épület utcai homlokzata is, pont azok a részek, melyek a kamerán keresztül nem láthatók. A lenti képeken most azok is láthatják a már befejezett épületeket, akik nem a Berettyó utca környékén laknak.

Indul a szerelvényezés

Berettyó u. 2-8.

2018. 06. 18.

Miközben a C épület legfelső emeletén is lassan befejeződik a gépészeti alapszerelés, a B épület földszinti lakásaiban a gépészek hozzáláttak a fürdőszobai szerelvények felszereléséhez. A porcelán szaniterek (WC, mosdó, kézmosó) Európa egyik legrégebbi porcelán gyártójától, a prémium termékeiről jól ismert német Villeroy&Boch-tól érkeznek, a csaptelepeket ugyancsak egy patinás német cég, a Hansgrohe szállítja.

Nézd meg a lakásokat!

Berettyó u. 2-8.

2018. 06. 06.

Megtekinthetővé váltak a még szabad lakások, azaz aki vásárlásban gondolkodik, annak már nem szükséges csupán a tervrajzokra és az épület képére hagyatkoznia. Kérjük, a részletekért, illetve az időpontokért keresse ingatlantanácsadóinkat! (A már megvásárolt lakásaink a műszaki átadás előtt kb. 6 héttel lesznek megtekinthetők, az időpontról minden ügyfelünket külön fogjuk tájékoztatni.)

Munka mindenhol

Berettyó u. 2-8.

2018. 05. 29.

Mindhárom épületben teljes erővel folynak a szakipari munkák. Az A épületen már végeztek a gépészek és a villanyszerelők az alapszereléssel, a vakolók a negyediken dolgoznak, az esztrichezés a harmadikon tart. A hidegburkolók és a festők a másodikon járnak, a bejárati ajtók beépítése az elsőn tart.

 

Az utolsó ablakok

Berettyó u. 2-8.

2018. 05. 18.

Az A és B épületen már két hete beépítettük az utolsó külső nyílászárókat, a múlt héten pedig az üzletek egyedileg gyártott alumínium-üveg portáljait is beraktuk. Az ablakosok jelenleg a C épület 5. emeletén dolgoznak, hamarosan itt is befejeződik a munka az utolsó ablakok beépítésével.