Hírek

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Előzetes bejárás májusban

2018.04.25. - szerda

Egy hónap múlva, május 24-én és 25-én lehetőség lesz még a műszaki átadás előtt bemenni a City Home H lakásaiba. A bejárás célja, hogy még a műszaki átadás előtt ellenőrizni lehessen, hogy a hidegburkolatok, a megrendelt egyedi változtatások ténylegesen az igények szerint készültek-e el, hiba esetén pedig ki tudjuk azt javítani az átadásra. A bejárás pontos idejéről, a feltételekről és a tudnivalókról ügyfélszolgálatunk a héten mindenkit külön e-mailben fog értesíteni.

Felvonószerelés

2018.04.25. - szerda

Élő kameránk segítségével folyamatosan nyomon követhető, milyen munkálatok zajlanak az épületek külsején, most például hogyan készül a hőszigetelés. Ugyanakkor odabent is zajlik a munka, a lakásokon kívül a közös területeken is. A héten kezdődött meg a felvonók szerkezeteinek a beszerelése, a három épületben lévő öt lépcsőház mindegyikébe egy-egy felvonó kerül, a lépcsőház méretétől függően 21-42 lakás fog egy liftre jutni, a földszinti lakásokat is beleszámítva.

Az első festékréteg

2018.04.24. - kedd

A vakolat és az aljzatbeton kiszáradását követően megkezdődött a festés. A falakra a lakásokban és a közös területeken is két réteg fehér diszperziós festék kerül, az első még a burkolás előtt, a második pedig a burkolás után. A festés jelenleg a földszinten folyik, a C és D épület lakásaiban már felkerült a falakra az első réteg festék.

Wolfner utca: elkészültek a közművek

A Wolfner utca új, a Metrodom Panoráma A és D épülete mellett épülő szakaszán elkészültek az utca alatt futó közművek. Az útépítésnek ez egy kevésbé látványos része, munka és időigényét tekintve azonban a legkomolyabbnak számít. Májustól már az út alapozása kezdődik, amit majd a burkolás követ.

Megkezdődött a falazás

-
2018.04.23. - hétfő

Bár a kamerán keresztül nem látható a J épület, az I épületet követve itt is folynak a munkák. A szerkezet építése a hatodik emelet fölötti födémnél tart, most pedig hozzáláttunk a falazáshoz is, melyhez a korábbi ütemekkel egyezően a hazai gyártású Porotherm égetett kerámiatégláit használjuk. 

Lakberendezés Csorba Anitával

2018.04.21. - szombat

Javában készül a Metrodom új mintalakása a frissen átadott Babér utcai házban, melyet ügyfeleink júliustól tekinthetnek meg. Csorba Anitára bíztuk a lakás berendezését, melyről 10 részes videósorozat készül, az első epizód itt tekinthető meg.  Az új részek 8-10 naponta fognak megjelenni.

Szombati nyitvatartás

2018.04.20. - péntek

Április 21-én, szombaton a központi irodánkban  (1095 Budapest, Mester u. 83/C) ügyfélszolgálatunk pénteki munkarend szerint, 9-15 óra között tart nyitva. Műszaki konzulenseink kizárólag az előre egyeztetett időpontok szerint fogadják ügyfeleinket, értékesítési irodáink, illetve a Metrodom más osztályai ezen a napon zárva tartanak.

Készül a pincefödém

-
2018.04.20. - péntek

Lassan elkészülnek a teremgarázs utolsó vasbeton falai és pillérei, a déli oldalon pedig - ahogyan az a lenti képen is látszik - már a födém első szakaszát is kiöntöttük. A jövő héttől a Máriássy utcában az épület előtt elsétálva már látható lesz a felszín feletti szerkezeti elemek kivitelezése is.

Beltéri ajtók

2018.04.19. - csütörtök

A parkettásokat szorosan követik a beltéri ajtókat szerelő munkások, egymás után rakjuk be az ajtókat a leparkettázott lakásokba. Jelenleg az első emeleten járunk, ezekben, illetve a földszinti lakásokban már csak a kisebb befejező munkák (parkettaszegély és burkolatváltó profilok lerakása, javítások stb.) és a takarítás van hátra. 

Keresés a hírekben