Hírek

Kedden zárva vagyunk

-
2017.04.28. - péntek

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy cégünk irodái a háromnapos ünnepen túl, technikai okok miatt, május 2-án, kedden is zárva lesznek. Ezen a napon telefonon, illetve e-mailen sem leszünk elérhetőek. Munkatársaink legközelebb május 3-án 10 órától állnak rendelkezésükre. Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 2.: ÓRAÁTÍRÁS

-
2017.04.28. - péntek

A birtokbaadáshoz kapcsolódó tudnivalókról szóló sorozatunk második részében a közműórákról, illetve azok átírásáról lesz szó - egy új építésű lakásnál ebben is van eltérés a használtakhoz képest.

Készülnek a pinceszinti falak

2017.04.27. - csütörtök

Korábban már írtunk arról, hogy a szerelőbeton kiöntése több szakaszban történik, tekintettel a terület nagyságára. Az első szakaszon már a pinceszinti falak és pillérek betonozása zajlik, amint az webkameránkon is jól látható.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 1.: EZT ADJUK

-
2017.04.26. - szerda

A következő napokban folyamatosan publikáljuk honlapunkon a költözéshez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, hogy a birtokbaadáskor már minden lényegesebb dologgal tisztában legyenek az új lakók. A költözési infók nyitó részében megtudhatják, mi van a "dobozban", azaz mit kapnak a kezükbe a kulcsátadáskor. A csomag egyszerre kicsi és bőséges.

Költözés május 8-ától

-
2017.04.25. - kedd

A mai napon kézhez kaptuk a IX. kerületi Polgármesteri Hivatal határozatát, mely szerint 2017. április 12-én jogerőre emelkedett a Nádasdy utca 14. társasház használatbavételi engedélye. A használatbavételi engedélyt, illetve a jogerősítő végzést honlapunkról a szokásos oldalról le tudják tölteni. A fizetésről és a birtokbaadásról tájékoztató levelet a mai napon postázzuk ügyfeleink részére, az első átadási napok május 8-án és 9-én lesznek.

A gyerekek is szeretni fogják a házat

-
2017.04.24. - hétfő

Más házainkhoz hasonlóan, a Lőportár utcába is terveztünk egy kis játszóteret, azonban szerettünk volna még több teret adni a családosoknak, illetve a gyerekeknek. Ugyanakkor a kertben lévő zöld területet sem kívántuk csökkenteni, ezért más megoldást választottunk. 

Készül az első emelet

2017.04.21. - péntek

Az időjárás újra kedvez az építkezéseinknek. Jelenleg a Csuka utca felöli részén az épületnek a földszint feletti födém szerelési munkálatai zajlanak, miközben a Madarász utcai fronton az első emelet pilléreinek kiöntése folyik. Párhuzamosan a szerkezetépítési munkálatokkal, a villámvédelmi vezetékek beépítésén is dolgoznak.

Társat kapott a toronydaru

-
2017.04.20. - csütörtök

Összeszerelték a második toronydarut a City Home H területén. A második daru magassága 46 méter, és a mai napon már munkába is állt. Nemsokára egy harmadik daru is összeszerelésre kerül majd, hiszen akkora az építkezési terület és olyan mennyiségű és súlyú anyagokat kell mozgatni, hogy egy daru nem lenne képes rá.

3 dimenziós alaprajzok a honlapon

2017.04.19. - szerda

Újabb látványos funkcióval bővült honlapunk, mostantól 3 dimenzióban is megtekintheti lakásainkat, elsőként a Metrodom Park, Berettyó utca és a City Home I épületeiben. A lakáskeresőben, a listában a sorok végén keresse a 3D ikont, melyekre rákattintva a megnyíló modellt tetszés szerint mozgathatja, forgathatja, kicsinyítheti vagy nagyíthatja. A funkció asztali gépen, tableten és mobiltelefonon, egérrel, vagy érintőkijelzővel is működtethető.

Ásás és cölöpözés

2017.04.18. - kedd

A "B" és "C" épületek alatt javában zajlik a földmunka, a pinceszint helyének kialakítása, a "C" épület alatt pedig a víztelenítés is megkezdődött. Mivel az "A" épület alá nem nyúlik be a teremgarázs, itt hozzáláttunk a cölöpalapzat kialakításához. Ennek során egyszerre fúrjuk ki, illetve öntjük ki a vasbeton cölöpöket, amelyekre majd az alaplemez kerül. Sajnos a kameraképébe pont nem fér bele a cölöpfúró gép, a jobb alsó sarokban a betonkeverő.

 

Keresés a hírekben