Hírek

Nézze meg a Panoráma lakásait!

-
2017.03.22. - szerda

Kint van honlapunkon a Metrodom Panoráma első ütemének teljes lakáslistája, árakkal és alaprajzokkal együtt. Az ingatlanok mind az árlistában, mind a szintalaprajzos keresőben böngészhetőek, a foglalási szándékot pedig április 5-től ezen az oldalon keresztül lehet majd jelezni, ingatlantanácsadóink addig is örömmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Toronydaru az építkezésen

2017.03.22. - szerda

Akik rendszeresen ránéznek az építkezésre webkameránkon keresztül, azoknak bizonyára feltűnt az "apró" változtás: felállították, és megkezdte a munkát a 30 méter magas toronydaru. A daru közreműködik a jelenleg folyó alapozási munkákban, illetve a szerkezetépítésben, és ősz végéig lesz látható a C épület mellett.

A Panoráma lakásai szerdán lesznek elérhetőek

2017.03.21. - kedd

Múlt heti hírünkkel ellentétben, a Metrodom Panoráma árait és alaprajzait technikai okok miatt ma nem tudtuk honlapunkon megjeleníteni. Reményeink szerint a holnapi napon, kora délután már elérhető lesz az összes információ. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

A lakások fele elkelt

2017.03.20. - hétfő

Bár még csak decemberben kezdtük meg a Metrodom Park első ütemén az értékesítést, a 184 lakásnak több mint a fele már gazdára talált. Több lakástípus is fogyóban van, és az összes garzon elkelt. A következő, "B" ütem lakásaira előreláthatóan még júniusig várni kell, illetve számítani lehet némi áremelkedésre is.

Péntektől lakáskiállítás

-
2017.03.20. - hétfő

2017-ben, március 24-25-26-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb ingatlan kiállítása és lakásbörzéje a Millenáris Park B épületében. A belépés ingyenes lesz, a helyszín megközelítését a Marczibányi tér felől javasoljuk. Ingatlan-tanácsadóink idén is várnak minden kedves érdeklődőt, a kiállításon bemutatásra kerül a Metrodom Panoráma A üteme is. Bővebb információt az eseményről itt találhatnak!

Hitelszerződés a Berettyó utcára

2017.03.17. - péntek

Az elmúlt hetekben több Metrodom-házra kötöttük meg a projektfinanszírozási szerződést (Metrodom Park, Lőportár utca), ezekhez pedig most a Berettyó utca is csatlakozott. A Metrodom Parkhoz hasonlóan itt is a legnagyobb hazai kereskedelmi bank, az OTP finanszírozza a projektet, amelyhez ügyfeleink lakásvásárlási hitelért, illetve CSOK ügyintézéssel is fordulhatnak.

Készül a földszinti födém

-
2017.03.17. - péntek

Folyamatosan haladunk a szerkezetépítéssel, elkészültek a parkológépek süllyesztékeinek falai is. A földszint feletti födém épül, hol vasszerelés, hol pedig zsalutábla készül, azonban van ahol már a betonozáshoz kezdünk hozzá. A közbenső részen pedig készül az alaplemezeknek az összekötő része.

Alapozás előkészítés

-
2017.03.16. - csütörtök

A Lőportár utcai házunk azon kevés projektünk közé tartozik, ahol az épület már meglévő régebbi házakhoz közvetlenül kapcsolódik. Mivel itt a pinceszint is "összeér" a szomszédokéval, ezért a biztonság kedvéért a munkagödör teljes mélységig történő mélyítése előtt, megerősítjük a szomszédos épületek alapjait, betont injekciózva azok alá. A kameraképen keresztül ez a művelet, pontosabban a folyékony betont tartalmazó silók láthatóak.

Megnyílt a játszótér

A téli álom után a lakópark közös képviseletével együtt átnéztük és beüzemeltük a City Home játszóterének elektromos- és öntözőrendszerét. A kapukat védő kordonok eltávolítása után a lakók előtt is kinyitott a park, a kapunyitó proxy-k segítségével lehet bejutni. Reméljük, a kicsiknek és a nagyoknak is elnyeri a tetszését az új játszótér.

Double +: külön bejáratú szobák

-
2017.03.14. - kedd

A Metrodom Panoráma lakástípusait bemutató sorozatunk negyedik részében a Single, Single +, és Double után elérkeztünk Double + típushoz. Ennek a másfél szobás típusnak a legfőbb extrája a nagyobb terület mellet, hogy rendelkezik,  különálló wc-vel és fürdőszobával. 

Keresés a hírekben