Hírek

Élőkép a City Home-ról

-
2017.02.15. - szerda

A City Home legújabb ütemén megkezdődött a tereprendezés, amit hamarosan követnek a látványosabb földmunkák. A kivitelezési munkákat, többi épületünkhöz hasonlóan itt is élőben, webkameránk segítségével követheti nyomon az érdeklődő honlapunknak ezen az oldalán.

Az első bejárási nap

-
2017.02.21. - kedd

Azért, hogy segítsük a költözés előkészítését, már a kulcsátadás előtt is lehetőséget biztosítunk rá, hogy lakásába nagyobb bútorokat bevihessen, konyhabútort, szekrényeket szereljen be. Ennek menete, illetve feltételei a következők. Bepakolásra és szerelésre hetente egy nap van lehetőség, a bepakolási időszak első napja, február 23. csütörtök, 8:30-16:30 ig.

Elkezdődtek a földmunkák

2017.02.20. - hétfő

Akik követik az építkezéseink kameraképeit, azok láthatják, hogy a City Home H épületének a kontúrjait már megrajzolták. Itt láthatják, hogy folyik a földmunka, és a következő hetekben látványosan mélyül majd a gödör, figyelemmel kísérhetik, ahogy kiemelik a H ütem pinceszintjéből a több tízezer m3 földet.

Lassan megkezdődik a betonozás

2017.02.16. - csütörtök

Ugyan a hétre már melegebb időt ígértek a meteorológusok, azonban úgy tűnik erre még várnunk kell! Azért nem állunk le a munkálatokkal, és szeretnénk a holnapi napon a pince fölötti födém betonozását megkezdeni. A kameraképen az alsó részen pedig 5-6 méteres szakaszokban a pince tartófalai készülnek.

Már a B épületet tervezzük

-
2017.02.14. - kedd

Rendben halad az építkezés a Metrodom Park C épületében és a lakások is gyorsan fogynak, ezért hozzáláttunk a B épület tervezéséhez. Az új ütemben, amelyik nagyjából a C épület tükörképe lesz, azzal szemben helyezkedik el, 231 lakás található. Bár a visszajelzések alapján a C épület alaprajzai is nagyon tetszenek mindenkinek, a terveket még tökéletesebbre csiszoltuk.

Élő közvetítés az építkezésről

2017.02.13. - hétfő

A bárányokat mindenki szereti, van, aki azért mert aranyosak, van, aki azért mert finomak. És most nekik, pontosabban a magyar juhtenyésztőknek köszönhetően megtaláltuk a kamera helyét, amelynek segítségével az érdeklődők élőben követhetik nyomon a Lőportár utcai házunk felépülését. A kamera képét ezen az oldalunkon találják.

Zajlik a földmunka

2017.02.10. - péntek

Közel a felénél járunk a földmunkáknak, a 23 000 m3 földből, már 11 000 m3 földet kiástak, és hordtak el a Metrodom Park területéről. A korábban a webkamerán látott kazetták (amelyek egyébként a korábban itt lévő konzervgyár pinceszinti tárolói voltak ), már elszállításra kerültek. 

Jogerőre emelkedett az építési engedély

2017.02.09. - csütörtök

Hosszú (nagyon hosszú...) hivatali eljárás után jogerőre emelkedett a City Home következő épületének építési engedélye. Az építési engedély a City Home H, I, J és K ütemeire vonatkozik, melyek közül a H építését két héten belül kezdjük meg. Az építési engedély megtekinthető itt. Az építkezést közvetítő kamerát pedig hamarosan aktiváljuk, hogy követni tudják a munkafolyamatokat.

Konyha a garzonba

-
2017.02.08. - szerda

Egy garzon lakásban a konyha mérete általában pár négyzetméterre korlátozódik, azonban egy pici konyhában is szükség van hűtőre, sütőre, mikróra, főzőlapra. A sütő kiváltható egy grillezős mikróval, azonban már kapható kompakt sütő, mellyel a sütést és melegítést egyaránt megoldhatjuk, mely egy teljesértékű sütőnek felel meg, azt a beépített hűtőre helyeztük, ezzel is helyet spóroltunk meg. 

Bejegyezték a City Home F társasházat

2017.02.07. - kedd

A földhivatal 2017. február 6-ával bejegyezte a City Home Vágóhíd u. 5/A társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinket levélben is értesítjük.

Keresés a hírekben