Hírek

30 lakás egy óra alatt

-
2017.06.20. - kedd

A jelek szerint a Metrodom Park B üteme hasonlóan népszerű lesz, mint a C ütem, ahol már a lakások 90 %-a elkelt! Az értékesítés kezdtét követő egy órában már több, mint 30 lakásra érkezett foglalás! 

Készül a földszint feletti födém

2017.06.26. - hétfő

Jelenleg a földszint feletti födém 3. szakaszának betonozásának előkészítése zajlik, folyik a zsaluzás és a vasszerelés. Az épületet körülvevő föld visszatöltése szinte teljes megtörtént, valamint a korábbi hírünkben írt rámpa munkálatai is befejeződtek, már a betonozása is megtörtént. Jelenleg a kameraképünk műszaki okból nem elérhető, de hamarosan javítjuk a hibát. Türelmüket addig is köszönjük!

Megkezdődött a villanyszerelés

-
2017.06.23. - péntek

A lakás elválasztó falak után megkezdődött a lakáson belüli válaszfalak kivitelezése, ezzel együtt pedig a villanyszerelés is.  A födémekbe eleve beépítettük a csillárok kábel csatornáit, az első emeleten pedig már a villanyvezetéket is behúztuk. A villanyszerelők hozzáláttak a válaszfalakba kerülő védőcsövek bevéséséhez.

Készül a pince

2017.06.22. - csütörtök

Az alaplemez elkészültét követően hozzáláttunk a pinceszint falaihoz illetve pilléreihez. Kamerán keresztül folyamatosan nyomon követhető a pince alakulása, a jövő hét végén pedig várhatóan a pincefödém zsaluzása is sorra kerül.

Hangszigetelő belső falak

-
2017.06.21. - szerda

Ahogy korábbi hírünkben is írtuk, a Babér utcában megkezdődött a falazás, a homlokzaton már láthatóak a klasszikus, vörös kerámiatéglák. Az épület belsejében is dolgoznak a kőművesek, itt azonban másféle falazóelemeket használunk.

Bejegyezték a társasházat

2017.06.21. - szerda

A földhivatal 2017. június 15-én bejegyezte a City Home G (Nádasdy u. 14.) társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinkrészére a mai napon postára adjuk az értesítő leveleket.

Új daru az építkezésen

2017.06.20. - kedd

Helyére került a második daru (kameraképen balra), ezzel egyidejűleg pedig lebontottuk az első darut. A bontás csak ideiglenes, bő két hét múlva visszakerül a helyére, miután újra megcsináljuk a daru betonalapját, amit a néhány héttel ezelőtti özönvíz alámosott. Közben a -2-es szinten zajlik az alaplemez újabb szakaszának betonvas szerelése, a következő hetekben sorra öntjük majd ki az újabb és újabb részeket.

Zsaluzzuk a süllyesztékeket

2017.06.20. - kedd

A Berettyó utcában elkezdtük a földszinti teremgarázs süllyesztékeinek zsaluzását, a héten pedig a falakat is sorra öntjük majd ki. Ezekbe a süllyesztékekbe, azaz aknákba lesznek majd beépítve a parkológépek, amelyeket így egymástól függetlenül két gépkocsi fog tudni használni.

Holnap indul az értékesítés

2017.06.19. - hétfő

A holnapi napon elindul a Metrodom Park B ütemének értékesítése. Az értékesítés kedden reggel 10:00-tól  kezdődik meg, ekkortól lehet jelezni oldalunkon keresztül a foglalási szándékot. Addig is rengeteg hasznos információt találnak a ház oldalán, munkatársaink pedig kérdés esetén szívesen állnak mindenkinek a rendelkezésére!

Megkezdtük a falazást

-
2017.06.16. - péntek

A földszinten megkezdtük a falazást, a kőművesek a homlokzati falat rakják. Falazóelemek tekintetében cégünk a hagyományos megoldás híve, minden épületünk a természetes alapanyagokból készülő, jó hőszigetelő, klasszikus égetett kerámia téglából épül. Ez ugyan ma már nem a legolcsóbb és leggyorsabb építési technológia, viszont minőségben vagy időtállóság tekintetében sem kell kompromisszumot kötni. A falazáshoz Porotherm Klíma falazóelemeket használunk, mely kiváló hőszigetelő hatású, valamint ennek a hőszigetelésnek köszönhetően kisebb falvastagsággal, nagyobb hasznos alapterület nyerhető.  

Keresés a hírekben