Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Födém az elsőn

Legutóbbi hírünkben még a pince építéséről számoltunk be, azóta nem csak a földszint szerkezete készült el, de már az első emelet födémén dolgozunk. A B épületen most kezdtük meg a födém zsaluzását, míg a C-n már nem csak a zsaluzás készült el teljesen, de már a vasszerelés nagyobb részén is túl vagyunk, és hamarosan kezdődik a födém kiöntése.

Készül a tető

-
2018.06.25. - hétfő

A Lőportár köz felőli részen lassan elkészülnek az ácsok a legfelső lakások magastetejének szerkezetével, a ház többi részén azonban már mindenhol elkészültünk a tetők hő- és vízszigetelésével, és már csak a befejező munkák vannak hátra. Így a két udvart elválasztó, alacsony szárny tetején most kezdünk neki a díszburkolat kialakításának, hogy az ide néző ablakokból a lakók élőben is ugyanazt láthassák, mint a lenti látványterven.

Hétfőtől átadás

2018.06.22. - péntek

Hétfőn reggel a földszinti és első emeleti lakásokkal megkezdődnek a City Home H ütemén a műszaki átadások. A 166 darab lakás átadása egy hónapon át tart, és a kilencedik emelettel július második felében zárul. Bízunk benne, hogy minden ügyfelünk elégedett lesz lakásával. Ha akár előzetesen, akár utólag kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 919-3326 vagy a  (06) 30 369-6190 telefonszámon.

Pincefödém és alaplemez

-
2018.06.22. - péntek

Ahogy a kamera képén is látható, lassan kibontakozik a D épület pincéje. Az épület nagyjából felén a pince szerkezete már majdnem kész, itt a födémet öntjük. Az épület másik részén még az alaplemezen dolgozunk, jelenleg a vasszerelés zajlik.

Az első ablakok

2018.06.21. - csütörtök

A kőművesek már a hetedik emeleten építik a falakat, most pedig hozzáláttunk az ablakok beépítéséhez is. A külső nyílászárók profiljai az egyik legnagyobb német gyártótól, a Kömmerlingtől érkeznek, az összeszerelés Magyarországon történik. A mellékhelyiségek szellőzőablakai kivételével, minden ablak és erkélyajtó rendelkezik a falsík alá épített rejtett redőnytokkal, így az igény szerint megrendelt redőnyök beépítése később is egyszerű lesz, és a házat sem csúfítják el az utólag felszerelt redőnytokok.

Megkezdődött a parkettázás

2018.06.21. - csütörtök

Az A épület első emeleti lakásaiban hozzáláttunk a laminált padló lerakásához. A parkettások később, a beltéri ajtók beépítését követően még visszatérnek, ekkor rakják be majd a szegőléceket, hogy azokat szépen hozzá tudják zárni az ajtók tokjához.

Képek és hírek

-
2018.06.20. - szerda

Mivel a J ütem nem látszik a kamerán, most mutatunk néhány képet azok kedvéért, akik nem a környéken laknak, hogy miként áll az épület. A kőművesek az ötödik emeleten dolgoznak, az ablakok beépítését megkezdtük a második emeleten is. Ugyanitt tart a gépészeti alapszerelés, míg a villanyszerelők az elsőn járnak.

Előtér és lépcsőház

2018.06.20. - szerda

Minden építkezésen utolsóként a lépcsőház, illetve az előtér befejező munkáit végezzük el, hogy minimalizáljuk a sérülések kockázatát. A hét elején befejeződött az előtér burkolása, a lépcsőházban most szereljük fel a korlát utolsó elemeit, illetve a hét végéig a falak is megkapják az utolsó festékréteget.

Kívül is burkolunk

2018.06.19. - kedd

A lakásokban az alsóbb szinteken nagy erőkkel folyik mind a hideg-, mind a melegburkolatok készítése, most pedig hozzáláttunk a homlokzat burkolásához is. Az épület külső homlokzatára a földszinten és az első emeleten a Bauhaus stílusát idéző módon valódi, natúr mészkőlapok kerülnek, melyek amellett, hogy elegánssá teszik a ház megjelenését, jóval ellenállóbbak is a szokásos vakolatnál.

Keresés a hírekben