Hírek

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Harminc lakás egy óra alatt

2018.04.17. - kedd

A Metrodom Park korábbi ütemeihez hasonlóan, az A épületnél is sokan vártak az értékesítés megkezdésére. Az első órában összesen 30 lakás került lefoglalásra, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőévvégi költözésre már itt sem maradnak szabad lakások.

Hétfőn kezdődik az értékesítés

2018.04.13. - péntek

Hétfő reggel 10 órától megkezdődik a Metrodom Park utolsó ütemén a lakások, beállók és tárolók értékesítése. Ezen az oldalon lehet jelezni a vásárlási szándékot, ugyanakkor szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a visszajelzések alapján, a nagy érdeklődésre tekintettel bizonyosan nem fogunk tudni minden igényt kielégíteni, ezért előre is szíves megértésüket kérjük.

Metrodom Park A a honlapon

2018.04.05. - csütörtök

A Metrodom Park utolsó, A ütemének építését még februárban kezdtük meg, április 5-én pedig honlapunkon elérhetővé vált a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal. Az értékesítés megkezdésére április 16-ig kell még várni, aki jobban szereti lista helyett szintalaprajzon böngészni a lakásokat, ezt itt teheti meg, aki pedig mindhárom épületet, az utcákat, a kerteket együtt szeretné látni, ezen az oldalon találja a helyszínrajzot. A részletekről itt olvashat bővebben.

Metrodom Park A: csütörtökön a honlapon

2018.03.28. - szerda

Április 5-én, csütörtökön fognak felkerülni a Metrodom Park utolsó, A ütemének lakásai, alaprajzai és árai a honlapunkra, amelyek között 10 napig lehet majd nyugodtan böngészgetni. Az értékesítés április 16-án, hétfő reggel 10 órakor kezdődik, akkor lehet majd leadni a foglalási igényeket.

Földmunka: az első szakasz vége

2018.03.23. - péntek

Elkészültünk a földmunka nagyobb részével, elértük a legmélyebb pontot. A következő hetekben leginkább csak a szivattyúk fognak dolgozni, amelyek a kellő szintre csökkentik a talajvizet, hogy teljesen befejezhessük az alapok kiásását.

Zajlik a földmunka

2018.03.08. - csütörtök

A múlt heti fagyos időjárás nem hátráltatta az A épület földmunkáit, gyors ütemben emeljük ki a földet a pinceszint helyén. A munka felén már túl vagyunk, fentről jól látszik az épület kontúrja, sajnos megfelelő kamerahely híjján ezt még nem tudjuk megmutatni. A földmunkák egészen áprilisig tartanak, akkor látunk majd neki az alapozásnak.

Látványterveken a Metrodom Park utolsó üteme

-
2018.02.28. - szerda

Felkerültek honlapunkra a Metrodom Park utolsó, A épületének látványtervei, melyek itt tekinthetőek meg. Bár a képek többsége az új épületre koncentrál, néhányon együtt látható mind a három épület, így talán könnyebb elképzelni, milyen lesz majd a teljes lakópark. Az új ütem indítására Húsvét után kerül sor, addig mindenkitől egy kis türelmet kérünk.

Kezdődik az építkezés

2018.02.22. - csütörtök

Jogerőre emelkedett a Metrodom Park utolsó, A ütemének építési engedélye, melyet az érdeklődők honlapunkról is letölthetnek. Az engedély kiadását követően haladéktalanul hozzálátunk az építkezéshez, a földmunkagépek már fel is vonultak a telken. A műszaki átadás 2019. augusztus 31-ére várható, az értékesítés április elején kezdődik meg.

Keresés a hírekben