Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Készül a szerelőbeton

2018.06.12. - kedd

Befejeződtek a földmunkák, a korábbi homokos talajréteg cseréje, a héten hozzáláttunk a szerelőbeton kiöntéséhez. A szerelőbeton célja, hogy megfelelő, sík és tiszta fogadófelületet alakítsunk ki a vasbeton alaplemeznek, illetve a betonvasaknak. A jövő héten már maga a vasszerelés is megkezdődik, a munka egy része a B épületet mutató webkameránkon a kép hátterében is látható lesz.

Megújult parkettakínálat

Megújítottuk a IV. és X. kerületi lakóparkjainkban választható feláras parkettáink kínálatát. Nem csak a termékek cserélődtek, a szűkösnek eddig sem nevezhető választék is tovább bővült, a korábbi 20 helyett immár 29 különböző árkategóriába tartozó extra parkettából választhatnak ügyfeleink.

Szereljük a második darut

2018.05.30. - szerda

Csupán egy hete állítottuk fel az első toronydarut, máris a helyszínre érkezett a következő, melynek szerelését a mai napon kezdtük meg. Akik esetleg a helyszínen járnak, a hétvégén már mindkét darut láthatják az A épületnél, melyek már az alaplemez kivitelezésében is részt fognak venni. 

Beállók most 995.000 forintért

2018.05.30. - szerda

A Metrodom Park A épületében most minden kéthálószobás vagy nagyobb lakáshoz féláron adjuk a gépkocsibeállót! Az akció a 2018. június 1-ét követően, újonnan vásárolt lakásokra vonatkozik, visszavonásig, de legkésőbb július 31-ig érvényes. Egy lakáshoz az akció keretében legfeljebb 1 akciós beálló vásárolható. A részletekről érdeklődjön ingatlantanácsadóinknál!

Áll a toronydaru

2018.05.24. - csütörtök

A Metrdom Park "A" is megkapta az első toronydaruját, amihez később még egy fog csatlakozni. A korábban kiásott gödör alján jelenleg a talajcsere folyik, a kavicsos homok helyére 70 centiméter vastag betonzúzalék kerül, amely fogadja majd az alaplemez szerelőbetonját. 

A gödör alján

2018.05.09. - szerda

Az elmúlt hetekben a folyamatosan működő szivattyúk a kellő szintre süllyesztették a talajvizet, így a héten a földmunkák második szakaszával folytatódik az építkezés. Ennek során elértük a munkagödör legalsó pontját, jelenleg a talaj simításán dolgozunk, hogy a jövő héten nekiláthassunk az alaplemez készítésének.

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Harminc lakás egy óra alatt

2018.04.17. - kedd

A Metrodom Park korábbi ütemeihez hasonlóan, az A épületnél is sokan vártak az értékesítés megkezdésére. Az első órában összesen 30 lakás került lefoglalásra, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőévvégi költözésre már itt sem maradnak szabad lakások.

Hétfőn kezdődik az értékesítés

2018.04.13. - péntek

Hétfő reggel 10 órától megkezdődik a Metrodom Park utolsó ütemén a lakások, beállók és tárolók értékesítése. Ezen az oldalon lehet jelezni a vásárlási szándékot, ugyanakkor szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a visszajelzések alapján, a nagy érdeklődésre tekintettel bizonyosan nem fogunk tudni minden igényt kielégíteni, ezért előre is szíves megértésüket kérjük.

Metrodom Park A a honlapon

2018.04.05. - csütörtök

A Metrodom Park utolsó, A ütemének építését még februárban kezdtük meg, április 5-én pedig honlapunkon elérhetővé vált a teljes lakáslista árakkal és alaprajzokkal. Az értékesítés megkezdésére április 16-ig kell még várni, aki jobban szereti lista helyett szintalaprajzon böngészni a lakásokat, ezt itt teheti meg, aki pedig mindhárom épületet, az utcákat, a kerteket együtt szeretné látni, ezen az oldalon találja a helyszínrajzot. A részletekről itt olvashat bővebben.

Keresés a hírekben