Hírek

Előkészületben: Metrodom Őrmező

-
2018.03.14. - szerda

Miközben 13 társasházunk kivitelezése zajlik párhuzamosan, már javában dolgozunk a közeljövőben induló projektjeinken. Legújabb lakóparkunk a XI. kerületben, Őrmezőn, a Mikes Kelemen utcában fog felépülni, mintegy negyed óra sétára az Etele tértől és a 4-es metró végállomásától. Javában dolgozunk a terveken, az építkezés és az értékesítés várhatóan még idén megkezdődik. 

Legfelső emeleten a szerkezet

2018.03.05. - hétfő

Miközben a Lőportár utcai részen az 5. emeleti födémet zsaluzzuk, hátul hozzáláttunk a legfelső, 6. emelet szerkezetének. Ez a szint a Lőportár utca és a Lőportár köz felé magastetős lesz, az itteni lakások részben tetőtériek lesznek, a belsőkert felé néző lakások pedig lapostetőt kapnak.

Ablakok az elsőn

2018.02.27. - kedd

A földszinten a belső kertekbe néző lakásokba már hetekkel ezelőtt beépítettük az első erkélyajtókat és ablakokat, most pedig, ahogy a kamerán keresztül is látható, már az első emeleten folyik a munka. A nyílászárók profiljai Németországból, a Kömmerlingtől érkeznek, akit a részletek is érdekelnek, ezen az oldalon talál bővebb információt. Aki szeretne redőnyt szereltetni, annak jó hír, hogy a házban mindenhol falsík alatti rejtett redőnytokokat rakunk, így maga a szerelés is egyszerűbb és olcsóbb, és az utólag felszerelt külső redőnytokok sem fogják elrontani a homlokzat képét.

Beállók a Lőportár utcában

2018.02.15. - csütörtök

Február 15-étől a Lőportár utcai házunkban lakás nélkül, külön is vásárolhatók gépkocsibeállók. Ha a környéken lakik, és szeretné biztonságban, védett helyen tudni autóját, itt tekintheti meg a szabad beállókat, vagy hívja ingatlantanácsadóinkat.

Szerkezet az ötödiken

2018.02.14. - szerda

Miközben az A és a B lépcsőházakban javában zsaluzzuk a negyedik emeleti födémet, illetve szereljük a betonvasakat, a C és D lépcsőházaknál gyorsan szaporodnak az ötödik emelet vasbeton falai és pillérei. Ez az utolsó teljes emelet, a hatodik emelet már részben ferde tető alatt lesz majd.

Pillérek a negyediken

2018.01.25. - csütörtök

A C és D lépcsőházaknál a 3. emeleti födém elkészültét követően hozzáláttunk a 4. emelet felszerkezeti elemeinek kivitelezéséhez. Az A és B lépcsőházak, ahogyan eddig is, egy szinttel lemaradva követik a C-t és a D-t, itt most öntöttük ki a 2. emeleti födém utolsó szakaszát, jelenleg a 3. emelet vasbeton falai és pillérei készülnek.

Gépészeti alapszerelés

2018.01.10. - szerda

Ahogy a C és D lépcsőházakban elkészültek a földszinti téglafalak, a feljebb illetve tovább vonuló kőművesek nyomában megkezdődött a lakásokban a gépészeti alapszerelés. Ennek során lefektetjük, illetve a szükséges helyeken bevéssük a falakba a fűtés- és vízvezeték csöveit, illetve helyükre kerülnek a strangokban a függőleges vezetékek. 

Kezdődik a falazás

2017.11.29. - szerda

Miközben a C és D lépcsőházaknál a 2. emeleti födém készül, a földszinten hozzáláttunk a falazáshoz. Legtöbb házunkhoz hasonlóan, itt is a hazai gyártású, méltán népszerű és közismert Porotherm égetett kerámia falazóelemeit használjuk. A hőszigetelésen kívül, elsősorban a 30 centis Porotherm Klíma tégláknak köszönhető, melyek a homlokzatra kerülnek, hogy az épület megfelel a korszerű energetikai előírásoknak. 

Födém az első emeleten

2017.11.03. - péntek

Az A lépcsőház kivételével a teljes épületen elkészült a földszint szerkezete. A még hiányzó részen a jövő héten zsaluzzuk a pilléreket. A C és D lépcsőházaknál már az első emelet vasbeton szerkezete is kész, ott jelenleg az emeleti födémet zsaluzzuk.

Válasszon ajtót

A csempék és parketták után, az utolsó választható termékcsoport, a beltéri ajtók is felkerültek honlapunkra. A Metrodom Panoráma kivételével (itt még nincs meg a beszállító), ügyfeleink még a személyes műszaki konzultáció előtt megnézhetik, milyenek az alap és feláras beltéri ajtók, hogyan kombinálhatóak a színek a hideg-, és melegburkolatokkal.

Készül a földszinti födém

2017.10.11. - szerda

Már az épület teljes területén készülnek a földszinti szerkezet vasbeton falai és pillérei, hátul, a C és D lépcsőházaknál hozzáláttunk a földszinti födém zsaluzásához is. Az épület váza már nem csak a kamerán keresztül, hanem a helyszínen az utcáról is látható.

Keresés a hírekben