Hírek

City Home L-M: az első képek

-
2018.01.12. - péntek

Akik lemaradtak volna a City Home korábbi ütemein a kinézett lakásról, azoknak jó hír lehet, hogy idén ősszel kezdődik a City Home következő, L ütemének építése és értékesítése. Az új épület a Mester utca és a Máriássy utca sarkán áll majd, az L és M épületekben összesen 349 lakás lesz. A City Home L-M legfőbb különlegessége a 10. emeletre tervezett klubház és közösségi teraszok lesznek, melyekről most megmutatjuk az első látványterveket.

Egyéves garanciális bejárás

2017.09.04. - hétfő

2017. szeptember 18-a  és 29-e között kerül sor a Vágóhíd u. 5/a (City Home F) alatti társasházban, az egyéves garanciális bejárásra és javításokra, melynek keretében elsősorban nyílászáró beállításokat végzünk, és festés repedéseket javítunk. Kérjük Önöket, hogy az eddig még be nem jelentett hibákat 2017. szeptember 4-e és szeptember 10-e között szíveskedjenek bejelenteni! A bejelentést honlapunkon keresztül, illetve a honlapon leírtaknak megfelelően tudja megtenni. A konkrét javítási időpontot illetően, mindenkivel személyesen vesszük fel majd a kapcsolatot, további tudnivalókat, az előtérben kiragasztott hirdetményben találnak. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a fenti határidőn túl beérkezett hibabejelentéseket csak az egyéves garanciális javítási időszak lejárta után tudjuk feldolgozni!

 

Bejegyezték a City Home F társasházat

2017.02.07. - kedd

A földhivatal 2017. február 6-ával bejegyezte a City Home Vágóhíd u. 5/A társasházat, és megnyitotta az egyes albetéteket. Mivel a projektfinanszírozási hitelt már korábban visszafizettük, valamennyi tulajdoni lap tehermentes lesz. A határozatot honlapunkról ide kattintva töltheti le, a külső banktól hitelt felvevő ügyfeleinket levélben is értesítjük.

Egyszerre 3 projekthitelt fizettünk vissza

2017.01.12. - csütörtök

Ahogyan az adás-vételi szerződésekben illetve a honlapunkon is olvasható, a Vágóhíd utca 5/a., az Ambrus utca 3-5., és a Metrodom Young (Pünkösdfürdő utca 38-40.) társasházak az FHB finanszírozásával épültek fel. Ezeket a projekthiteleket múlt héten,  jóval a vállalt határidő előtt előtörlesztettük. Mivel a társasházak bejegyzését követően az FHB jelzáloghitelét valamennyi tulajdoni lapról törlik, így a külső banknál hitelt felvevő ügyfeleink számára várhatóan gyorsabb és egyszerűbb lesz az ügyintézés. 

Mi már átutaltuk a közös költséget

2016.11.10. - csütörtök

Mivel a társasház most kezdte meg a működését, nem csak adóssága, de pénze sincs még. Azért, hogy biztosan ne legyen semmiben fennakadás, a Metrodom már át is utalt 1 millió forintot közös költség előlegként. Bár a lakások mindegyike elkelt, a birtokbaadásig mi álljuk a közös költséget. A lakásokat átvevő lakók a közös képviselet tájékoztatójából tudhatják meg pontosan mennyit és hova kell utalniuk.

Átadtuk a lakások felét

2016.11.07. - hétfő

Sok munkával telt az elmúlt hét, csütörtökön és pénteken munkatársaink összesen 54 lakást, azaz gyakorlatilag a City Home F épületében lévő lakások felét adták át ügyfeleink részére. A társasház rendben megkezdte működését, és bízunk benne, hogy mindenki elégedett új otthonával. A következő hetekben csütörtökönként folytatódnak az átadások, reméljük hamarosan az összes lakó beköltözik lakásába!

Beadtuk a társasház alapítási kérelmét

2016.11.04. - péntek

Október 28-án benyújtottuk a földhivatalba a Vágóhíd utca 5/a társasház alapító okiratát és a társasház bejegyzésére irányuló kérelmünket. A bejegyzésre és az albetétesítésre (amely főleg a külső banktól hitelt felvevők számára fontos) várakozásunk szerint még decemberben, de legkésőbb januárban kerül majd sor, amelyről az érintett ügyfeleinket külön levélben fogjuk tájékoztatni. A társasház érkeztetett alapító okirata az alábbi linkről tölthető le.

Megkezdődtek az átadások

-
2016.11.03. - csütörtök

Reggel 8:30 óta adjuk át a lakásokat a City Home F épületében, óránként több család kapja meg a kulcsokat. Ma és holnap, több mint 50-en vehetik birtokba új otthonukat. Ahogyan az  E és D épületen, itt is ajándék lábtörlőkkel várjuk az új lakókat, ezekből a darabokból lehet választani, szigorúan a készlet erejéig!

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 5.: BÚTORSZÁLLÍTÁS ÉS PAKOLÁS

-
2016.11.02. - szerda

A költözéssel kapcsolatos sorozatunk utolsó részében magával az átadással és a bepakolással kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és tanácsokat szedtük össze.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 4.: FŰTÉS OKOSAN

-
2016.10.28. - péntek

A birtokbaadáshoz kapcsolódó sorozatunk negyedik részében a ház fűtésével ismerkedhetnek meg a lakók, illetve hogy miként használhatják azt a lehető leggazdaságosabban.

KÖLTÖZÉSI INFORMÁCIÓK 3.:HŐDÍJ ELSZÁMOLÁS

-
2016.10.27. - csütörtök

A közelgő birtokbaadással kapcsolatos információs sorozatunk harmadik része a hődíj és a vízfelmelegítési díj elszámolásáról szól. A fogyasztáshoz igazodó fűtésszámla az új lakások egyik előnye például a távfűtéses házakhoz képest, a számlázás gyakorlatáról azonban ritkábban esik szó.

Keresés a hírekben