Hírek

Metrodom gyereknap a City Home-on

-
2018.06.22. - péntek

A Metrodom június 22-én, pénteken, a City Home előtti játszótéren várta a családos munkatársakat, illetve a lakóparkban élő gyerekeket. A fellépők között volt az Alma együttes, a szórakozásról többek között arcfestők, kézműves foglalkoztatás, ugrálóvár és versenyek gondoskodtak. Éhen sem maradt senki, a menü hot-dog, fagylalt és üdítő volt.

Változnak a fizetési feltételeink

2018.06.19. - kedd

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy 2018. szeptember 1-ét követően, újonnan megkötendő adásvételi  (elő)szerződések esetén szerződéskötéskor a 10% foglalón felül további 10% vételár-előleget kell fizetni. Fizetési ütemezésünkről ezen az oldalon olvashat részletesebben, a változásról érdeklődjön ingatlantanácsadóinknál.

Lakberendezés Csorba Anitával 5.

2018.06.11. - hétfő

A Metrodom Babér utcában lévő mintalakásunk berendezése az ötödik részhez érkezett. Csorba Anita ezúttal a hálószoba és az előtér terveit mutatja ba, melyet az érdeklődők ide kattintva tekinthetnek meg.

Így adtunk vért

-
2018.06.07. - csütörtök

Múlt kedden, ahogy előzetesen beharangoztuk, a City Home mellett összegyűlt a Metrodom java, adtunk sok-sok vért, és főztünk 6 bográcsnyi ételt, az áfonyás szarvaspörkölttől, a halászlén át, a vegetáriánus lecsóig mindenfélét. Bár ezeket az élményeket nehéz így átadni, reméljük a lenti képek valamit visszaadnak a hangulatból.

Véradás a City Home-on

2018.05.28. - hétfő

Kedden délután 2 és 5 óra között a Metrodom véradást szervez a Mester utca 85. alatti, jelenleg üres telken, ahol szeptembertől a City Home következő ütemei épülnek majd. Azok a munkatársaink, akik nem adnak vért, a helyszínen általuk készített, szabadtűzön főzött bográcsos ételekkel (halászlé, vaddisznópörkölt, paprikáskrumpli, lecsó stb.) várnak minden véradót.

Lakberendezés Csorba Anitával 4.

2018.05.26. - szombat

Újabb részéhez érkezett Csorba Anitával közös lakberendezési sorozatunk, az érdeklődők megismerhetik a Babér utcai mintalakás, azon belül is a nappali és a konyha terveit. A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Köszönjük a segítséget!

-
2018.05.24. - csütörtök

Véget ért az Igazgyöngy partnereként meghirdetett adománygyűjtésünk, melynek keretében munkatársaink, illetve a környéken lakók ruhát, higiéniai szereket, tartós élelmiszereket adományoztak a rászorulóknak.  A sok segítőtől a fentieken túl kaptunk még mosógépeket, hűtőszekrényt, és mikrohullámú sütőket is, így a végén teherautóval és utánfutóval tudtuk leszállítani Berettyóújfalura az összegyűlt holmit. További képeinket a bővebben szóra kattintva nézheti meg!

Lakberendezés Csorba Anitával 3.

2018.05.15. - kedd

Felkerült a YouTube-ra a Csorba Anitával közös mintalakás berendezési sorozatunk 3. része, a burkolatok kiválasztásáról. Az új részt az érdeklődők itt tudják megtekinteni.

Lakberendezés Csorba Anitával 2.

2018.05.03. - csütörtök

Megjelent a második része a Csorba Anitával készített mintalakás berendezési sorozatunknak, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni. Az új epizódból megtudható, miként zajlik a Metrodomnál a műszaki egyeztetések első köre, amely a falakról, a gépészeti és elektromos kiállásokról szól.

Lakásvásár május 4-6.

-
2018.05.02. - szerda

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is a Millenárison, május 4. és 6. között kerül megrendezésre a Lakás 2018 Szakkiállítás és vásár. Pénteken déltől vasárnap este 6-ig várunk minden érdeklődőt a Metrodom standján, közvetlenül a bejáratnál.

Keresés a hírekben