Hírek

Új filmen a három épület

A Metrodom Parkról készült első, animációs filmünket nagyon szerették, több mint 12ezren nézték meg YouTube csatornánkon. Ezen azonban csak az első, C ütem volt látható, ezért most elkészítettünk egy új filmet, amelyen már mindhárom épületet, a teljes lakóparkot megnézhetik az érdeklődők.

Lakberendezés Csorba Anitával

2018.04.21. - szombat

Javában készül a Metrodom új mintalakása a frissen átadott Babér utcai házban, melyet ügyfeleink júliustól tekinthetnek meg. Csorba Anitára bíztuk a lakás berendezését, melyről 10 részes videósorozat készül, az első epizód itt tekinthető meg.  Az új részek 8-10 naponta fognak megjelenni.

Szombati nyitvatartás

2018.04.20. - péntek

Április 21-én, szombaton a központi irodánkban  (1095 Budapest, Mester u. 83/C) ügyfélszolgálatunk pénteki munkarend szerint, 9-15 óra között tart nyitva. Műszaki konzulenseink kizárólag az előre egyeztetett időpontok szerint fogadják ügyfeleinket, értékesítési irodáink, illetve a Metrodom más osztályai ezen a napon zárva tartanak.

Menő lakás a Metrodom Parkban

-
2018.04.04. - szerda

Lezárult az Én Menő Lakásom lakberendezői pályázata, amelyet a Metrodom is támogatott. A Metrodom különdíját Saskőy Vanda nyerte el, az alábbi tervét pedig élőben is megvalósíthatja a Metrodom Park C épületének egyik lakásában. A berendezett lakást az érdeklődők az épület átadását követően, az év végétől tekinthetik meg.

2500

-
2018.03.21. - szerda

2018. március 21-én aláírtuk a Metrodom 2500. lakásának adás-vételi szerződését, ami tekintettel arra, hogy a cég csak két hónap múlva ünnepli majd 6. születésnapját, igen szép teljesítmény. 2500-dik ügyfeleinket, (középen a képen) akik egyébként a City Home K épületében vásároltak lakást és beállót, egy ünnepség keretében megleptük tortával és egy kis extra árkedvezménnyel.

Csatlakozz hozzánk!

2018.01.26. - péntek

A Metrodomnak nem csak a házai és lakásai kiválóak, de a csapata is első osztályú. Ha érdekel az építőipar, az ingatlanfejlesztés, és szívesen dolgoznál a piac egyik vezető cégénél, csatlakozz hozzánk! Állásajánlatainkat itt találod, ezen az oldalon pedig elolvashatod, mit kínál neked a Metrodom.

Erre kell vigyázni

2018.01.15. - hétfő

A portfolio.hu-n szombaton jelent meg egy cikk, amely szépen összefoglalja, milyen jogi és pénzügyi buktatókkal és műszaki kockázatokkal találkozhatnak a vásárlók az új építésű lakásoknál. Büszkék vagyunk rá, hogy a cikkben felvetett kérdések egyike sem érint kellemetlenül minket. Nálunk nincsenek a szerződésben áron túl rejtett költségek, kötelező beálló/tároló vásárlás, következmények nélküli, a végtelenbe tolható átadás, kedvezőtlen fizetési ütemezés, és még hosszan sorolhatnánk. Mindenkinek érdemes elolvasnia, aki új lakás vásárlását tervezi.

Sűrű év vár ránk

-
2018.01.02. - kedd

A tavalyi évet egy rövid beszámolóval zártuk, ezúttal a 2018-ban várható eseményeket foglaljuk össze. Sok-sok átadás és újabb építkezések, mi biztosan nem fogunk unatkozni idén.

Ez történt 2017-ben

-
2017.12.22. - péntek

Nehéz olyan embert találni, aki ne találkozott volna az építőipar, a lakásépítés felfutásáról szóló hírekkel a médiában, amelyek valóságát mi is meg tudjuk erősíteni. A Metrodom igen aktív, sűrű éven van túl, az ünnepek előtt pedig csináltunk egy kis zárást, egy rövid összefoglalót, mi is történt velünk 2017-ben.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2017.12.21. - csütörtök

A hosszú év, a sok munka után, december 21-én 15:00 órakor a Metrodom irodái bezárnak, munkatársaink január 2-tól állnak ismét ügyfeleink rendelkezésére. Addig is mindenkinek kellemes pihenést, és boldog ünnepeket kívánunk!

Kellemes hétvégét!

2017.10.20. - péntek

Minden kedves ügyfelünknek kellemes hosszú hétvégét kívánunk! Reméljük kihasználják a szép időt az év utolsó meleg hétvégéjén!

Keresés a hírekben