Hírek

Megnyílt új irodánk a Greenen

Megnyílt új irodánk a Greenen

Metrodom Green
Általános

2024.02.19

Megnyitott helyszíni értékesítési irodánk a Metrodom Greenen a Vaskapu utca 51. alatt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, hogy a helyszínen mutathassuk be ezt a különleges lakóparkot. Kérjük, látogatása előtt mindenképpen egyeztessen időpontot ingatlantanácsadóinkkal!

Szereljük a Villeroy&Boch szanitereket

Metrodom Green 1

2024.04.12

Megkezdődött a gépészeti végszerelés, melynek keretében a fürdőszobákban a helyükre kerülnek a szanterek és csaptelepek. A szaniterek a német Villeroy&Boch-tól érkeznek, a modern és elegáns mosdókat úgy választottuk ki, hogy könnyen alájuk lehessen építeni akár egyedi, akár kész mosdószekrényt, ahogyan az a lenti képen is látható. 

A fotó a Metrodom Riveren található mintalakásunkban készült, ahová ugyanazok a prémium szaniterek kerültek, mint a Metrodom Green lakásaiba.

Hidegburkolás a nyolcadikon

Metrodom Green 1

2024.04.10

Lassan a vége felé közeledik a lakásokon belül a hidegburkolás, a csempézés már a 8. emeleten jár. Terveink szerint tavasszal a lakásokban befejeződik ez a munkanem, ezt követően a folyosókon és a lépcsőházakban folytatják a burkolók a munkát. 

Szereljük a bejárati ajtókat

Metrodom Green 1

2024.04.03

Amint a burkolók befejezték a munkát az alsóbb szinten lévő lakásokban, az ajtósok vették át a terepet. A Metrodom Greenbe a bejárati ajtók Olaszországból, a Dierre-től érkeznek, és nem csak az ajtó szerkezete, de maguk a tokok is teljes egészében acélból készülnek. A tizenegy pontos zárás, a megerősített biztonsági zár, és a kiemelésgátló mind-mind garantálja a biztonságot, amit a MABISZ is tanúsít, és az ajtó természetesen eleget tesz a kötelező tűzvédelmi előírásoknak is. A negyedik emeletig már elkélszült a szerelés, így a lakások mostantól zárva lesznek, oda már csak munkavégzés miatt mehetnek be a kivitelezők dolgozói. 

Hidegburkolás a harmadikon

Metrodom Green 1

2024.03.06

Bár kívülről ebből nem sok látszik, de az épület belsejében minden emeleten folynak a szakipari munkák. A hidegburkolók a 3. emeleten végeznek a csempézéssel, lejjebb már a lakások készre festése folyik. A magasabb épületszárnyakban megy a vakolás, az esztrichezés, illetve a festés, a legalsó szinteken pedig a szerelvényezésre készülünk. 

Készülnek a tetők

Metrodom Green 1

2024.03.01

A B épület tetején befejeződött a szigetelési munka, utolsóként a tetőt védő kavicsréteg is a helyére került. A víz- és hőszigetelés az A épületen is elkészült, hamarosan itt is terítjük a kavicsot.

Folyik a hőszigetelés

Metrodom Green 1

2024.02.26

Miközben a magasabb szárnyak homlokzatán folyik a zöld fal tartószerkezetének építése, az alacsonyabb épületrészeken megkezdődött a hőszigetelés. Itt vegyesen használunk kőzetgyapotot, illetve polisztirolt. Utóbbiból már a legújabb típus kerül a homlokzatra, amelynek hőszigetelő képessége a hozzáadott grafitnak köszönhetően mintegy 20%-kal jobb a hagyományos fehér polisztirolénál. 

Szereljük a növénytartó ládákat

Metrodom Green 1

2024.02.16

Megkezdtük a homlokzatokra a növénytartó ládarendszer felszerelését, melyekbe majd a Metrodom Green nevét adó zöld homlokzatot kialakító futónövények kerülnek. Az időjárásálló tartós fém ládákat korábbi lakóparkjainkban szerzett tapasztalataink alapján választottuk ki, a fő szempont az volt, hogy a ládák és a növények sok-sok évtizeden át a homlokzat díszei lehessenek.

Beépítettük az ablakokat

Metrodom Green 1

2024.02.13

A legfelső, 10. emeleten is helyükre kerültek a nyílászárók, ezzel újabb szakipari munka zárult le a szerkezetépítés és a falazás után. Az 1. emeleten már kifestett és leburkolt lakások vannak, ide hamarosan visszatérnek a gépészek, hogy felrakják a szanitereket és csaptelepeket.

Lezárultak a választási lehetőségek

Metrodom Green 1

2024.01.26

Minden emeleten befejeződött a műszaki konzultáció, lezárultak a választási és változtatási lehetőségek. A következő hőnapban a gépészeti és elektromos alapszerelés is elkészül a lakásokban, az első emeleten pedig már javában folyik a hidegburkolás.

Kész a falazás

Metrodom Green 1

2024.01.22

Amint a kamerán keresztül látható, a legfelső emeleteken is megépültek a homlokzati falak. A múlt héten a kőművesek odabent is befejezték a munkát, elkészültek a lakásokon belüli válaszfalak is.

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL