Prémium kialakítás

 

A Metrodom Green általános műszaki tartalmát tekintve is kiemelkedik versenytársai közül. A lakópark az épületek kialakításáról honlapunkon itt olvashat bővebben.

Technológia és anyagok

Bár manapság az alacsonyabb költségek és a gyorsaság miatt egyre több fejlesztő dönt a teljes egészében vasbetonból készülő épületek mellett, mi egy másik, komfortosabb a majdani lakók kényelmét is figyelembe vevő technológia mellett döntöttünk. 

A Metrodom Green épületei hagyományos technológiával, hagyományos alapanyagokból épülnek meg, a lakáson belüli falak égetett kerámia téglából, a hangszigetelést biztosító válaszfalak mészhomok téglából készülnek. Ezt egészíti ki a modern hőszigetelés, és a 3 rétegű hővédő üvegezéssel készülő ablakok, melyek beépített, falsík alatti redőnytokkal, illetve motoros, hőszigetelt, alumínium redőnyökkel rendelkeznek. (Az első emeleti üveg függönyfallal szerelt lakásokban nem készül redőny vagy redőnyelőkészítés.) A lakásokon belül a kiváló minőség biztosítéka a Villeroy&Boch szaniterek, a német Hangsrohe csaptelepek, a fürdőszobákba kerülő akryl kádak és zuhanytálcák. A lakások belsőépítészetéről, a hideg és melegburkolatokról, illetve beltéri ajtókról a lakók a kivitelezés állásától függően maguk dönthetnek, erről, illetve a választékról honlapunkon itt olvashatnak bővebben.

Tovább olvasom

Kevesebb

Okosotthon

Ahogy más lakóparkjaink, a Metrodom Green lakásai is fel vannak szerelve a fűtést, hűtést, világítást valamint a redőnyöket is vezérlő okosotthon-rendszerrel, valamint a különálló videókaputelefonnal. A Metrodom fejlett okosotthon-rendszeréről honlapunkon itt olvashat részletesebben.

 

Dual Eco fűtés és hűtés

A Metrodom Greenen is saját fejlesztésű, Dual Eco fűtési-hűtési rendszerünk kerül beépítésre, mely a hőszigetelő rendszer elemeivel együtt garantálja az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolást. A rendszer nem csak a fűtésről, hanem a lakások hűtéséről is gondoskodik, természetesen biztosítva a szobánkénti egyedi szabályozást, illetve lakásonként az egyedi hőmennyiségmérést. 

A fűtés a lehető legkomfortosabb módon történik, a lakószobákban és a fürdőszobában a mennyezet fűtésével, így a fűtőtestek sem lesznek útban egyik helyiségben sem. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet a mennyezet hűtésével érjük el, amely kíméletesen a levegő fújása nélkül éri el a levegő lehűlését. A fűtési-, illetve hűtővizet a Dual Eco rendszerben egymás működését kiegészítő, kondenzációs gázkazánok hőszivattyús kazánok biztosítják, ennek felépítéséről, működéséről az érdeklődők ezen az oldalon olvashatnak részletesebben.

A rendszer elképesztően takarékosan bánik mind a gázzal, mind az árammal, hogy a lakások fűtési, hűtési és vízfelmelegítési költsége a lehető legalacsonyabb lehessen. Arról, hogy lakása méretétől függően milyen rezsire számíthat, itt olvashat bővebben.

Tovább olvasom

Kevesebb

Internet és TV

A Metrodom Green lakóparkban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki. A közös területeken optikai, illetve Cat6-os kábelek, a lakásokon belül Cat5e-s kábelek gondoskodnak a zavartalan szolgáltatásról és a valóban szélessávú adatátvitelről.

A rendszer adatátviteli sebessége legalább 1 Gbit/sec, de a beépítésre kerülő hálózati eszközöktől, illetve a WiFi router típusától függően elméletben ennek a többszörösére is képes.

Azért, hogy a lakáson belül ne kelljen további vezetékekkel bajlódni, minden lakószobában elhelyezünk fali csatlakozót, mégpedig egy elektromos dugalj közelében.

A házban már a beköltözéskor elérhetőek a legnagyobb hazai szolgáltató, a Magyar Telekom szolgáltatásai, amely külön ügyintézővel áll a Metrodom Green lakóinak rendelkezésére.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom sem a Magyar Telekommal, sem más szolgáltatóval nem kötött kizárólagos, más cégeket a szolgáltatásból kizáró szerződést, arról, hogy a lakók mely további cégek számára és milyen feltételekkel teszik lehetővé a házban a szolgáltatást, a társasház megalakulását követően a közgyűlés szabadon dönthet.

Tovább olvasom

Kevesebb

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL