Szolgáltatások

A Metrodom Green szolgáltatások terén is messze többet kínál, mint a szokványos új építésű lakóházak. Az otthon dolgozóktól a sportolni vágyókig át a családosokig mindenki megtalálja a számára legfontosabb és leghasznosabb szolgáltatásokat. Fontos, hogy valamennyi közösségi terület (a kávézó kivételével) a lakópark, a lakók tulajdonában van, azok használatáért a közös költségen túl más semmilyen díjat nem kell fizetniük, a szolgáltatások tartalma pedig kizárólag a lakóközösség döntésén múlik. 

Produktivitás és kényelem

A kényelem és a biztonság alapvető követelmények egy lakópark esetén, de akik otthon dolgoznának, azoknak ennél többet is kínál a Metrodom Green.

A Metrodom Green rendelkezik minden alapvető kényelmi és biztonsági szolgáltatással, melyre az itt élőknek szüksége lehet. A 24 órás portaszolgálat a lakópark biztonsági és üzemeltetési központjaként működik, ide van bekötve a zárt láncú kamerarendszer és a tűzjelző rendszer is. A portaszolgálat segíti, szükség szerint szűri az ide betérő látogatókat, vigyáz az előtérre, a kertekre és a közösségi helyiségekre. Az előtérben működő elegáns kávézó, a munkába induló és hazatérő lakók mellett a napjukat otthon töltő lakókat is várja szendvicsekkel, péksüteményekkel, kávéval. Szintén az előtérben működik a ház saját csomagpontja, amelynek automata rekeszeit bármelyik futárszolgálat tudja használni, így nem kell sem otthon várni a futárt, sem máshova elmenni a csomagért. A csomagpont teljesen automatizált, csomag érkezése esetén maga értesíti a címzettet a küldeményről. 

Az otthon dolgozók számára különösen jó szolgálatot tehet a 2. ütemben lévő közösségi iroda. Itt irodai környezetben, kényelmesen tudnak dolgozni, úgy vehetnek online eseményeken, hogy nem zavarják őket a családtagok és ők sem zavarnak másokat, de akár még ügyfeleket is fogadhatnak. A közösségi iroda igénybevételéről, működtetéséről a lakóközösség, illetve a házirend rendelkezik.

 

Tovább olvasom

Kevesebb

Sport és kikapcsolódás

Az otthon a nyugalmat, a pihenést és a kényelmet is jelenti, a lakópark pedig ezen a területen is sok alternatívát kínál az ott élőknek.

Aktív vagy passzív pihenés egyedül vagy a családdal, a Metrodom Greenben mindenre lehetőség van. A negyed hektáros belső kertet a dísznövényzettel, csobogóval, a különálló padokkal úgy alakítottuk ki, hogy ideális legyen a lazításhoz, olvasgatáshoz, a páros beszélgetésekhez. Szintén egyedül vagy kettesben lehet az 1. ütem A lépcsőházának tetején kialakított tetőteraszon napozni vagy éjszaka a csillagos eget bámulni. A tetőterasz másik oldala a grillező párokat, családokat várja, ahol sütögetni, az asztalokhoz leülve pedig enni is lehet, a konyhában pedig az előkészítő munkáktól a mosogatásig mindenre lehetőség van. Szintén a kikapcsolódásra szolgál a földszinten lévő közösségi nappali is, ahol csocsó, darts, társasjáték várja a lakókat, akár kisebb társaságokat is.

A mozgásra, sportolásra vágyókat a teljesen felszerelt fitneszterem várja a földszinten, futópadokkal, ergométerekkel, elliptikus trénerekkel és erőgépekkel. Edzés után – vagy edzés helyett pedig a finn szaunában vagy az infraszaunában lehet lazítani.

 

Tovább olvasom

Kevesebb

Gyerekek

A lakáson kívül, de a házon belül – a Metrodom Green télen és nyáron is kínál elfoglaltságot és szórakozást a legkisebbeknek. 

A Metrodom Greenben a kisgyermekes családoknak és a gyermekkel otthon lévő szülőknek sem kell feltétlenül elhagyni a lakóparkot, ha a gyerek figyelmét a mobiltelefonon kívül mással szeretnénk lekötni. A földszinti közösségi nappaliban baba játszósarok kerül kialakításra ahol a legkisebben is biztonságos környezetbe játszhatnak együtt vagy a szüleikkel. Természetesen gondoltunk a szülők kényelmére, a mellékhelyiségre és a pelenkázóasztalra is. Jó időben a külső kertben egy kis játszótér várja a gyerekeket, ahol a szokásos játékok, a homokozó, hinta és csúszda mellett egy gyerekek számára optimalizált, biztonságos mászófal is készül.

Tovább olvasom

Kevesebb

Mobilitás

Elektromos autó, autómegosztási szolgáltatás, saját és közösségi kerékpár, rollerek – a Metrodom Green minden mobilitási lehetőséget megad.

A Metrodom Green támogatja a személyes és közösségi közlekedés minden fenntartható módját. A teremgarázsban minden gépkocsibeállóhoz saját mérőórával felszerelt, külön elektromos autótöltő tartozik, a kényelmes otthoni töltéssel is segítve a villanyautók gyors elterjedését. Akik saját autó helyett inkább az autómegosztást választanák, azokat a teremgarázs Vágóhíd utcai bejáratánál kialakított fedett, 3 állásos Green-go pont várja. Így ugyanúgy a lakóparkból indulhatnak, illetve érkezhetnek haza, mintha saját autójukat használnák. 

A kerékpárosok nagy, fedett és védett tárolókban tarthatják biciklijeiket az épületen belül. Akik inkább itt is a megosztást választanák, azok számára jó hír, hogy a lakópark előtt is létesül majd egy új BUBI állomás. Szintén a lakópark előtt, külön rollerparkolót alakítunk ki, ahol rendezetten lehet tárolni a közösségi rollereket. 

 

Tovább olvasom

Kevesebb

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL