Mintalakások

A Metrodom Young-on két lakást is berendeztünk, hogy ügyfeleink vásárlás előtt élőben láthassák, milyen lesz a végeredmény, mennyire praktikusak, élhetőek a lakások. Mindkét mintalakást értékesítettük és átadtuk, a többi lakásunkhoz hasonlóan. A lakásokban (egy Single Plus és egy Double) minden fal, ajtó, kapcsoló, kiállás ugyanott van, ahol a később elkészülőkben is, és nem változtattunk a dugaljak számán, a fűtőtestek méretén vagy a szanitereken, csaptelepeken sem. Csempéből, parkettából és a beltéri ajtók színéből is az alapáras kínálatból választottunk, így akinek megtetszik valamelyik mintalakás színvilága, az pluszköltség nélkül tudja saját lakásában ugyanezt a hangulatot megteremteni. (A bordűrök és az ajtó üvegbetétje feláras.)

Ha szeretné megtekinteni mintalakásainkat, kérjük, egyeztessen időpontot munkatársainkkal, mert az építkezésre csak az ő kíséretükkel szabad belépni.

Double mintalakás bemutató:

Kapcsolódó galériák:

B303

Mintalakás - City Home

A Metrodom City Home-on (IX. Nádasdy u. 14.) lévő mintalakását a Cosy & Classical rendezte be. Ha a képek és a lakás elnyerte tetszését, forduljon hozzájuk bizalommal.

Bánhalmi Attila

Tel.: (70) 317-6649
E-mail: ask@cosy.cc

http://cosy.cc