A ház

A III. kerületi, Pünkösdfürdő utcai Metrodom Young egy minden szempontból egyedi társasház, amely az első önálló otthonukba költöző főiskolások, egyetemisták és pályakezdő fiatalok számára épült. A Metrodom Young egy, Magyarországon különlegesnek számító lakóház-koncepciót képvisel, a szolgáltatói társasházat. A ház igényesen berendezett közösségi területein a lakók rengeteg szolgáltatást vehetnek igénybe, a külső és belső sportpályáktól a szaunákon át a mosodáig. A Metrodom Young ezáltal olyan lakókörnyezetet és életminőséget biztosít a tulajdonosoknak és bérlőknek, mellyel messze kiemelkedik a szokványos lakóházak közül.

A két, tízemeletes épületben összesen 257 lakás található, nagyjából fele-fele arányban garzonok és kompakt másfél szobásak. Mindkét épületben két-két lépcsőház és két-két lift áll a lakók rendelkezésére. Minden lakáshoz tartozik erkély, a földszinten lévők a terasz mellett kis magánkerttel is rendelkeznek. Az épületek olyan karakteres, egyedi külsőt kaptak, amely kiemeli a Metrodom Young-ot a gyakran jellegtelen új építésű házak közül. A friss, modern stílus a belső közösségi terekben is megjelenik.

A két lakóépület mellett külön közösségi épületrészben helyezkednek el a tárolók, a bicikli- és a robogó-garázs, valamint más, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó létesítmények, melyek szinte egy szálloda kényelmével ruházzák fel a Metrodom Youngot. (Ezekről a Szolgáltatásokmenüpont alatt talál részletes információkat.) A Metrodom Young közvetlen környezete is kivételes, az épületegyüttes ugyanis egy körülkerített, zárt, egyhektáros (10.000 m2) ősfás parkban áll, ahol kikapcsolódási és sportolási lehetőségek várják a lakókat. A kertben többek között műfüves focipálya, pihenőpark és tűzrakó hely található.
 

A projekt finanszírozója:
FHB Bank
1082 Budapest, Üllői út 48.
www.fhb.hu

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL