Elhelyezkedés

A Metrodom Young a III. kerület északi részén, a Pünkösdfürdő utca 38. alatt található, Pünkösdfürdő északi peremén. Pünkösdfürdő a '90-es évekig hétvégi házas üdülőterület volt, és ezt a hangulatot a mai napig megőrizte. A környék nem véletlenül népszerű, a lazán beépített, szellős terület, a széles utcák, a sok növényzet igazán kellemessé teszi a lakókörnyezetet. Keleti irányban csupán tíz perc sétára van a Pünkösdfürdő Strand és a Duna-part, de biciklivel a nyüzsgő Római-part sincs messzebb.


A Metrodom Young jó tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A háztól mintegy 10 perc sétára van az 5-ös (szentendrei) HÉV Békásmegyer megállója, ami az 1-es, a 4-6-os villamosvonalakat és a 2-es metrót is érinti. Aki ennyit sem szeretne sétálni, az a ház előtt megálló 34-es busszal 25 perc alatt eljuthat az Árpád hídhoz.


A Metrodom Young éjszaka is könnyen elérhető tömegközlekedéssel. A Nyugati pályaudvartól induló 934-es busz a pesti Belvárossal teremt közvetlen kapcsolatot, míg a Móricz Zsigmond tér-Déli pályaudvar-Széll Kálmán tér-Margit körút vonalon közlekedő 960-as busz a Budáról való hazajutást teszi egyszerűvé. Mindkét busz megáll a Pünkösdfürdő utcánál, pár percre a háztól.

A Metrodom Young-ból gyorsan elérhetőek a kerületi felsőoktatási intézmények is. A Zsigmond Király Főiskola csupán 3 perc sétára található, de az Óbudai Egyetem vagy a sok informatikai cégnek otthont adó Graphisoft Park is egyszerűen megközelíthető.


A Google-térképért kattintson a lenti képre!