Lakáskereső

Ingatlankeresőnkben a Metrodom minden elérhető lakása megtalálható, árral, műszaki és berendezett alaprajzzal és minden fontosabb adattal.
Az ingatlanlistát a fejlécben lévő nyilak segítségével rendezheti ingatlanszám, méret és ár szerint, a  listát a jobb felső sarokban lévő ikonora kattintva elmentheti PDF-ben, elküldheti e-mailben, vagy kinyomtathatja.
A lakásszámra kattintva megnyithatja a lakás adatlapját, ahol megtalálja mind a berendezett, mind a méretezett műszaki alaprajzot valamint az ingatlan összes adatát. Egy éven belül elkészülő lakások esetén az adatlapon szerepelnek a lakásba kerülő konkrét hidegburkolatok, parketták és beltéri ajtók is. Az adatlapon, ha vanikon, arra kattintva nyithatja meg a 3Dimenziós lakásmodellt, amit tetszés szerint mozgathat, nagyíthat (a betöltés az internetkapcsolat sebességétől függően 3-10 másodpercbe telhet). Az elkészült lakásoknál a 3D modell helyett már a valóságot mutató fotókat talál, eztikon jelzi, erre kattintva bejárhatja az elkészült lakást, körülnézhet a szobákban, kimehet az erkélyre, de akár le is mérheti az egyes falakat. 

Ház :

Tájolás :

Típus :

Ár:

millió Ft

Szoba :

Terület :

m2

Emelet :

Kérlek válassz emeletet

Erkély :

m2

Lakáslista (0 szabad / 0 foglalt)

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL