Műszaki tartalom

A Lőportár utca 9. a Metrodom-házak minden stílusjegyét magán viseli: modern, letisztult dizájn, jó minőségű anyagok és igényes részletek jelzik a minőséget. A homlokzatot a kontrasztos színezés teszi messziről felismerhetővé, közelebbről pedig a földszinti falakat fedő kőburkolat fogja meg a tekintetet. A kőburkolat nem csak esztétikus, de az élettartama is rendkívül hosszú, így a ház évtizedeken át megőrzi a szépségét.

A ház szívét az épületszárnyak által körbezárt, védett belső kert jelenti. Mivel a Lőportár utca 9-ben a teremgarázs a pinceszinten került kialakításra, sem az udvaron, sem a földszinti épületrészekben nem fognak autók parkolni, így a kert teljes egészében a lakók kikapcsolódását szolgálja. A földszinti lakásokhoz kapcsolódó magánkerteken kívül díszkert és egy kis játszótér várja a lakókat. A kert zöldjének megőrzését az automata öntözőrendszer garantálja. A Lőportár utcában a közös területek sem szokványosak, az utcai és a belső homlokzatot egyetlen, 7 méter magas, 100 m2-es előtér köti össze, amelyet a hatalmas üvegportálok, a belsőépítész által megálmodott színvilág és anyagok tesznek egyedivé. Az előtérben működik a portaszolgálat, innen közelíthető meg az A és B, a kerten át pedig a C és D lépcsőházak. Minden lépcsőházban két-két felvonó működik, ezek közül egy-egy, 1 tonna teherbírású, hosszított fülkés lift teszi könnyebbé a költözést és a babakocsival való kényelmes közlekedést.

A lakások fűtéséről és melegvíz-ellátásáról takarékos, kondenzációs kazánok gondoskodnak, többek között ennek, illetve a minőségi nyílászáróknak és hőszigetelésnek köszönhető a garantált "CC - Korszerű" minősítésű energetikai tanúsítvány. A lakások fogyasztását mérő valamennyi óra a közös területen kerül elhelyezésre, így azok a lakók zavarása nélkül, a távollétükben is leolvashatóak.

A lakások minden tekintetben megfelelnek a Metrodomtól megszokott magas minőségi szintnek. A felszereltségnek itt is része a Metrodom okosotthon-rendszere, amellyel vezérelhető és ellenőrizhető a teljes fűtési rendszer, mozgás-, fény- és füstérzékelők gondoskodnak a biztonságról, okosdugaljak segítségével ellenőrizhető a fogyasztás. Emellett igény szerint, szinte a végtelenségig bővíthető a rendszer, például az alapfelszereltséghez tartozó beépített redőnytokokban lévő elektromos kiállás lehetőséget biztosít a rendszerbe integrált okosredőnyök beépítésére. (Bővebben ezen az oldalunkon olvashat a rendszerről.)

A lakásokba beépítésre kerülő anyagok minősége is igazodik a ház színvonalához, a választható anyagokról honlapunkon, a Beltér menüpont alatt találnak további információkat. A fürdőszobákba német prémiumgyártók szállítják a porcelán szanitereket és a csaptelepeket, ezekről a bal oldali dobozból letölthető műszaki leírásokban talál részletes információkat. Az építkezés menetéről itt olvashat hetente friss híreket, galériánkban pedig fotókon követheti a ház építését.

 

TERVEZŐ
TÉR 64 STÚDIÓ Építészeti Kft.
 
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Tel.: (06 1) 202-6265
B303

Műszaki iratok

Ha a száraz tényekre kíváncsi, töltse le és olvassa el a hatósági engedélyeket, tanúsítványokat és műszaki leírásokat, melyből minden részletet megtudhat!

Engedélyek, tanúsítványokMűszaki iratokTársasház

Határidők

Választási és változtatási lehetőségek

LEZÁRULT
 

Műszaki átadás:
2018. szeptember 30.

Redőnyök

A házban lévő valamennyi lakás rejtett, beépített redőnytokkal kerül kivitelezésre. Ha szeretné az okosotthon rendszerbe integrált, távirányítható redőnyözést, kérjük, ezt a műszaki konzultáció első körében jelezze munkatársunknak! Magát a redőnyöket, illetve szúnyoghálókat birtokbaadást követően, nyílászáró beszállítónktól az Y-Bau Kft.-től tudja megrendelni.

ablakweb.hu
Tel.: 06-1-206-1281
Mob: 06-20-316-6877