Műszaki tartalom

 

A Metrodom Babér utca 13-15. már a megjelenésével kiemelkedik az átlagos újépítésű társasházak közül, amit az épület homlokzatát kívülről körülvevő, modern szálcement buroknak köszönhet. A dinamikus, izgalmas külső mögött pedig minden részletében igényes, prémium anyagokból megépülő  lakások találhatóak, melyeket elsősorban a kifejezetten igényes otthont kereső ügyfeleinknek ajánlunk.

 
 
Az épület egyik leglátványosabb megoldása a különböző magasságú épületszárnyak tetején kialakított intenzív zöldtetők. Ezek a 30-40 m2-es tetőkertek egy-egy lakáshoz tartoznak, a lakóközösség pedig a belső, zárt díszparkot használhatja pihenésre és kikapcsolódásra. A közös területek sem szokványosak, az utcai és a belső homlokzatot egyetlen, 7 méter magas, lenyűgöző előtér köti össze, amelyet a hatalmas üvegportálok, a térben függőhídként átvezetett első emeleti átjáró, a belsőépítész által megálmodott színvilág és anyagok tesznek egyedivé. Szintén az előtérben működik a portaszolgálat, innen közelíthető meg a kert és a két lépcsőház. Minden lépcsőházban két-két felvonó működik, ezek közül egy-egy, 1 tonna teherbírású, hosszított fülkés lift teszi könnyebbé a költözést és a babakocsival való kényelmes közlekedést. A lakások fűtéséről és melegvíz-ellátásáról takarékos, kondenzációs kazánok gondoskodnak, többek között ennek, illetve a minőségi nyílászáróknak és hőszigetelésnek köszönhető a garantált  "CC - Korszerű" minősítésű energetikai tanúsítvány. A lakások fogyasztását mérő valamennyi óra a közös területen kerül elhelyezésre, így azok a lakók zavarása nélkül, a távollétükben is leolvashatóak.
 

A lakások felszereltsége is messze meghaladja az átlagos színvonalat. A Metrodom Babér utca 13-15-ben kerül először beépítésre komplex okosotthon-rendszerünk, mellyel ellenőrizhető, irányítható az otthonok fűtése (opcionálisan hűtése is), és többek között füstérzékelőt, okosdugaljakat, hő-, fény- és mozgásérzékelőt is tartalmaz, bővebben ezen az oldalunkon olvashat a rendszerről. Az általános rendszeren túl a Babér utca lakásai kiépített légkondícionáló-előkészítést, rejtett, falba épített redőnytokokat és komplett redőnyöket is kapnak. A minőségi, alumínium redőnyök mozgatásáról kézzel vagy távirányítóval működtethető motorok gondoskodnak, ami természetesen szintén integrálva lesz okosotthon-rendszerünkbe, így az életmód vagy napszak, fényviszonyok szerint is programozható a redőnyök mozgása.

A lakásokba beépítésre kerülő szaniterek és csaptelepek minősége is igazodik a ház színvonalához.  A német prémiumgyártók: Villeroy and Boch szállítják a porcelán szanitereket, a csaptelepeket pedig Hansgrohe, ezekről a műszaki leírásokban talál részletes információkat.
 
TERVEZŐ
TÉR 64 STÚDIÓ Építészeti Kft.
 
1026 Budapest, Hűvösvölgyi út 33.
Tel.: (06 1) 202-6265
 
B303

Műszaki iratok

Ha a száraz tényekre kíváncsi, töltse le és olvassa el a hatósági engedélyeket, tanúsítványokat és műszaki leírásokat, melyből minden részletet megtudhat!

Engedélyek, tanúsítványokMűszaki iratokTársasház

Határidők

Választási és változtatási lehetőségek
Falak, ajtók, kiállások helye

LEZÁRULT

Csempe és padlólap választás, beltéri ajtók, parketta választás

LEZÁRULT


Műszaki átadás:
2018. március 31.

 

Redőnyök

A lakóparkban minden lakás rejtett redőnytokokkal és az okos otthon rendszerbe integrált, távirányítható alumínium redőnyözéssel készült. Ha szeretné lakása komfortját szúnyogháló beépítésével tovább növelni, javasoljuk, hogy a birtokbaadást követően vegye fel a kapcsolatot a redőnyözésért felelős kivitelezővel, az Y-Bau Kft.-vel.

ablakweb.hu
Tel.: 06-1-206-1281
Mob: 06-20-316-6877