Bérlés

A Metrodom évek óta szorosan együttműködik a Flatco Real Estate Kft-vel, mely megalakulása óta folyamatosan vásárol ingatlanokat házainkban. Ezeket, a lakberendezők segítségével berendezett lakásokat, valamint az igény szerint kialakított üzlethelyiségeket és irodákat hosszú távú bérletre kínálja a cég.

A Flatco Real Estate Kft-t magas színvonalú, egységes portfóliója mellett az teszi egyedülállóvá a budapesti ingatlanpiacon, hogy nem közvetítő ügynökségként működik, azaz nem mások kiadó lakásait hirdeti, hanem ingatlanjainak tulajdonosa is, ez szavatolja az egységes, magas minőséget. 

A cég igényesen berendezett, gépesített, légkondicionált lakásainak nagy része Metrodom lakóparkokban található, emellett azonban belvárosi, teljeskörűen felújított, nagypolgári lakásokat is kínál az érdeklődőknek.

A tapasztalt, több nyelven beszélő ingatlankezelők örömmel állnak a bérlet iránt érdeklődők rendelkezésére, végigvezetik a lakásbérlés teljes folyamatán – a tökéletes lakás megtalálásától a szerződés aláírásáig. A beköltözést követően is gyorsan reagálnak bármilyen problémára, amely új otthonában esetleg felmerül.

Minőség, tiszta jogi háttér, professzionális üzemeltetés és egy valódi otthon; ez, amit partnerünk a Flatco Real Estate Kft. nyújt bérlőinek.

További információ: www.flatco.hu

facebook & instagram: @flatcobudapest