Üzletek és irodák

A Metrodom Panoráma több, mint egy egyszerű lakópark, a lakások mellett 19 üzlet, és közel 2000 négyzetméternyi iroda épül. A még szabad üzletek és irodák árlistáját ide kattintva tekintheti meg, az árak az áfát tartalmazzák. 

Irodák
A Metrodom Panoráma épületeinek a tér felé eső első emeleti részén alakítottuk ki a változatos méretű irodákat. Az irodák egy része a reprezentatív kétszintes aulából közvetlenül is megközelíthető. Irodáink kulcsrakészen, mellékhelyiségekkel és légkondicionáló előkészítéssel készülnek el, irodatéren belüli válaszfalak nélkül, így azok utólag igény szerint személyre szabhatóak. Amennyiben vásárlás helyett bérletben gondolkodik, erre is van lehetőség, részletekért keresse ingatlantanácsadóinkat.

Üzlethelyiségek
Valamennyi üzlethelyiségünk (jelenleg már csak a B és C épületekben vannak szabadok) földszinti nagy üvegportállal rendelkező, közvetlenül a térre, illetve a sétálóutcákra nyílnak. Az üzletek belmagassága a kiviteli terv szerint 285 és 315 cm között változik. Igény esetén lehetőség van díjmentesen a terasz kialakítására is, a tevékenység jellegétől függően. Üzlethelyiségeink szerkezetkész állapotban kerülnek kivitelezésre, a befejező munkák a vevő feladatát képezik. Üzleteink a megvásárláson kívül bérleti konstrukcióban is elérhetőek, az A épületben található, alábbi, részben igény szerint összenyitható üzleteket pedig kizárólag bérletre kínáljuk:

PA-A.F.U1        158,09 nm  - melegkonyha kialakítási lehetőség
PA-A.F.U2      306,80 nm  - teherlift kapcsolat parkolószinthez
PA-A.F.U3        217,89 nm
PA-A.F.SZ1      420,56 nm
PA-A.F.SZ2       341,19 nm

A részletekért keresse ingatlantanácsadóinkat!