Prémium kialakítás

A Metrodom River általános műszaki tartalmát tekintve is kiemelkedik versenytársai közül. A lakók itt két, egyaránt fontos és keresett dolgot találnak meg egy helyen, a kiváló elhelyezkedést és közlekedést, illetve a hatalmas zöld parkot és a Dunapartot, melyekről ezen az oldalunkon olvashat részletesebben.

Technológia és anyagok

Bár manapság az alacsonyabb költségek és a gyorsaság miatt egyre több fejlesztő dönt a teljes egészében vasbetonból készülő épületek mellett, mi egy másik, komfortosabb a majdani lakók komfortját is figyelembe vevő technológia mellett döntöttünk.

 A Metrodom River épületek hagyományos technológiával, hagyományos alapanyagokból épülnek meg, a lakáson belüli falak égetett kerámia téglából, a hangszigetelést biztosító válaszfalak mészhomok téglából készülnek. Ezt egészíti ki a modern hőszigetelés, és a 3 rétegű hővédő üvegezéssel készülő ablakok, melyek beépített falsík alatti redőnytokkal, illetve motoros, hőszigetelt, alumínium redőnyökkel rendelkeznek. A lakásokon belül a kiváló minőség biztosítéka a Villeroy&Boch szaniterek, a német Hangsrohe csaptelepek, a fürdőszobákba kerülő akryl kádak és zuhanytálcák. Ahogy más lakóparkjaink, a Metrodom River lakásai is fel vannak szerelve a fűtést és hűtést, a redőnyöket és a világítást is vezérlő okosotthon-rendszerrel, melyhez különálló a videókaputelefon is tartozik. A Metrodom fejlett okosotthon-rendszeréről honlapunkon itt olvashat részletesebben.

Tovább olvasom

Kevesebb

Okosotthon

Ahogy más lakóparkjaink, a Metrodom River lakásai is fel vannak szerelve a fűtést és hűtést, a redőnyöket és a világítást is vezérlő okosotthon-rendszerrel, melyhez különálló a videókaputelefon is tartozik. A Metrodom fejlett okosotthon-rendszeréről honlapunkon itt olvashat részletesebben.

Dual Eco fűtés és hűtés

A Metrodom Riveren is saját fejlesztésű, Dual Eco fűtési-hűtési rendszerünk kerül beépítésre, mely a hőszigetelő rendszer elemeivel együtt garantálja az "AA - Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb" energetikai besorolást. (Ez a minősítés jobb, mint az új lakóépületekre jelenleg elvárt BB-s besorolás.) A rendszer nem csak a fűtésről, hanem a lakások hűtéséről is gondoskodik, természetesen biztosítva a szobánkénti egyedi szabályozást, illetve lakásonként az egyedi hőmennyiségmérést.

A fűtés a lehető legkomfortosabb módon történik, a lakószobákban és a fürdőszobában a mennyezet fűtésével, így a fűtőtestek sem lesznek útban egyik helyiségben sem. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet a mennyezet hűtésével érjük el, amely kíméletesen a levegő fújása nélkül éri el a levegő lehűlését. A fűtési-, illetve hűtővizet a Dual Eco rendszerben egymás működését kiegészítő, kondenzációs gázkazánok és elektromos, levegő-levegő hőszivattyús kazánok rendszere biztosítja, ennek felépítéséről, működéséről az érdeklődők ezen az oldalon olvashatnak részletesebben.

Tovább olvasom

Kevesebb

Elektromos autótöltés

A lakások mellett figyelmet fordítunk a teremgarázsok felszereltségére is. Magyarországon a közepes, illetve nagy méretű lakóparkok közül (80 lakás felett ) elsőként a Metrodom Riveren része minden gépkocsibeálló műszaki tartalmának a saját, egyedi elektromos autótöltő, mellyel egyszerűen, kényelmesen és olcsón tölthetőek az elektromos autók. Az integrált mérőórának és az egyedi kódos indításnak köszönhetően az áramfogyasztás elszámolása, illetve az illegális áramvételezés megakadályozása is megoldott. A 32A-es, és maximum 7,4 kWh-s teljesítménynek köszönhetően egy ma kapható elektromos autó akkumulátora egyetlen éjszaka alatt (8-10 óra) teljesen feltölthető, így a beállók is évtizedeken át korszerűek maradnak.

Internet és TV

A Metrodom River lakóparkban modern, minden igényt kielégítő távközlési hálózatot építünk ki. A közös területeken optikai, illetve Cat5e-s kábelek, a lakásokon belül Cat6-os kábelek gondoskodnak a zavartalan szolgáltatásról és a valóban szélessávú adatátvitelről.

A rendszer adatátviteli sebessége legalább 1 Gbit/sec, de a beépítésre kerülő hálózati eszközöktől, illetve a WiFi router típusától függően elméletben ennek a többszörösére is képes.

Azért, hogy a lakáson belül ne kelljen további vezetékekkel bajlódni, minden lakószobában elhelyezünk fali csatlakozót, mégpedig egy elektromos dugalj közelében.

A házban már a beköltözéskor elérhetőek a legnagyobb hazai szolgáltató, a Magyar Telekom szolgáltatásai, amely külön ügyintézővel áll a Metrodom Green lakóinak rendelkezésére.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a Metrodom sem a Magyar Telekommal, sem más szolgáltatóval nem kötött kizárólagos, más cégeket a szolgáltatásból kizáró szerződést, arról, hogy a lakók mely további cégek számára és milyen feltételekkel teszik lehetővé a házban a szolgáltatást, a társasház megalakulását követően a közgyűlés szabadon dönthet.

Tovább olvasom

Kevesebb

VEGYE FEL

A KAPCSOLATOT

ÉRTÉKESÍTŐINKKEL